sveča
Svet24.si

V hudi nesreči pri Jesenicah umrl 25-letni voznik

1711376183-dsc0361-01-1711376151675
Necenzurirano

Direktorju bolnice so morali podrejeni delati seminarske naloge za njegov študij #e-pošta

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Poroka na prvi pogled: Kate trepeta za življenje staršev v Ukrajini

8. 4. 2022; 07.00
Avtor: V.M.
kate balon

Kate Balon foto: Planet TV

Medtem ko Katina vloga na televiziji ustvarja dramo, se tista prava, resnična in življenjska dogaja v realnem svetu. Njena primarna družina namreč živi v Ukrajini, Katina največja želja pa je, da bi lahko živi in zdravi prišli v Slovenijo.

Katini starši seveda vedo, kaj se s hčerko dogaja po udeležbi v eksperimentu Poroka na prvi pogled, a zaradi trenutne vojne situacije v njihovi domovini vse to seveda ni primarnega pomena. Vsi imajo ta trenutek le eno željo, da bi se lahko znova stisnili v objem.

»Trepetam za njihovo življenje, skrbi me zanju, imam ju zelo rada. Hočem, da ostaneta živa in zdrava, rada bi, da bi bila lahko srečna,« pove Kate in razloži, kakšne so trenutne razmere v mestu Krivoy Rog, kjer živita starša. »Nenehno tulijo sirene, sliši se streljanje. V trgovinah je za enkrat še na voljo hrana, mama tudi hodi v službo, ker je zdravnica. Hvala bogu imamo lahko stike vsak dan, tudi vidimo se preko Vibra. Zdaj je pri njih težko življenje, jaz pa si tako zelo želim, da bi lahko prišli v Slovenijo. Ampak na to nimam vpliva, ne morem ju prisiliti, ker ju je tako zelo strah oditi na pot do meje. Pot je negotova, ne vesta, če bosta preživela. Ne vesta, ali je varneje in pametneje ostati, ali oditi proti Sloveniji. Do meje je namreč zelo daleč, oče pa je srčni bolnik in diabetik, zelo ga skrbi, da do meje ne bo zdržal. Težko je biti pameten dokler nisi v takšni situaciji, jaz vem le to, da bi ju rada spravila na varno,« razloži stisko Kate in dodaja, da je staršem pomagala od malih nog in da bo tudi sedaj naredila vse, kar je v njenih močeh.

prejšnji članek
Štirje obrazi priljubljene Ane Praznik
Svet slavnih
Štirje obrazi priljubljene Ane Praznik
naslednji članek
Znane Slovenke nad njim vidno navdušene
Svet slavnih
Znane Slovenke nad njim vidno navdušene
#nasazenazenska
nasazenazenska