pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola
Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski šoli

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Poroka na prvi pogled: Janko o ambicioznem sinu Mateju

11. 5. 2022; 08.00
Avtor: V.M.
matej in janko

Matej in Janko foto: Planet TV, edit: njena.si

Janko Fatur je oče dveh odraslih sinov, Miha in Mateja, ki ju na televizijski poroki sicer nismo videli, sta ga pa fanta spremljala v mislih. Janko nam je sedaj zaupal, kdo je pravzaprav nekoliko skrivnostni mladenič s čepico, ki smo ga nedavno spoznali v eni od epizod Poroka na prvi pogled …

Med klepetom z Jankom hitro postane jasno, da je na svoja odrasla sinova zelo ponosen. Pokaže nam tudi fotografije, ki jih je posnel v Londonu, ko je obiskal Mateja, ki je tedaj študiral v tujini. Takole nasmejan se zdi bolj podoben očetu in ne tako zadržan, kot je bil v oddaji.

Utrinek sreče Mateja in Janka, ki je sina s kamionom obiskal v Londonu, kjer je Matej študiral. foto: Osebni arhiv

In kakšno pot si je Matej utrl skozi življenje? S čim se ukvarja? »Matej je na splošno zelo ambiciozen in radoveden, rad spoznava nove ljudi, zelo rad pa tudi potuje. V vsaki stvari vidi priložnost za biznis, saj denar leži na tleh, potrebno ga je zgolj pobrati,« razloži 45-letni oče in nadaljuje, da se sin zanima in deluje na področju gospodarstva, politike, financ, športa, okolja in trajnostnega razvoja.

»Med študijem v Ljubljani je zelo aktiven na nivoju študentske Univerzitetne politike, saj na tak način vpeljuje izkušnje iz tujine za boljši izobraževalni sistem naslednjim generacijam. Diplomiral je na Fakulteti za šport Univerza v Ljubljani, trenutno pa piše magistrsko delo na Ekonomski fakulteti Univerze v Ljubljani na smeri Podjetništvo,« nam je še pojasnil Janko, ki je vesel, da sin tako marljivo kuje načrte za prihodnost.

prejšnji članek
Marjanca Polutnik v skrivnem fitnesu za ženske uresničuje sanje
Zdravje
Marjanca Polutnik v skrivnem fitnesu za ženske uresničuje sanje
naslednji članek
Ljubezen po domače: Tetovaža črte skriva Patricijino zgodbo
Resničnostni šovi
Ljubezen po domače: Tetovaža črte skriva Patricijino zgodbo