oblaki, vreme
Svet24.si

Konstanta: nestabilno vreme, nujen bo pogled na radarsko sliko

1715284723-172a1607-1715284697348
Necenzurirano

Afera sodna stavba: kabinet Andreje Katič bo vodila Žibertova desna roka

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Meri iz Poroke na prvi pogled: 'Sem magnet za budale'

13. 2. 2023; 12.00
Avtor: V.M.
Meri_PorokaNaPrviPogled

Meri foto: Planet TV

Tokrat ne bo izbirala sama. Ji bodo strokovnjaki eksperimenta poroka na prvi pogled našli partnerja, ki se bo ujemal z njeno spontano naravo?

Meri je v želji, da bi našla ljubezen, Obalo za nekaj časa zamenjala za prestolnico in se podala na prav posebno pustolovščino, ki si jo upa okusiti le malo ljudi. 29-letna Primorka je namreč pristala na sodelovanje v televizijskem eksperimentu, tekom katerega se je poročila s popolnim neznancem.

A preden izveste, kdo ji je nataknil poročni prstan, naj vam nevesto 2. sezone na kratko predstavimo. Meri skozi življenje vodi misel, da je brez zaupanja v zvezi težko karkoli graditi.Zase pravi, da je spontana in trmasta. "Sem magnet za budale," je iskreno, a odeto v kanček humorja pojasnila Koprčanka, ki stremi k temu, da ne glede na situacijo, v kateri se znajde, ohranja pozitiven odnos.

In kako je v njenih očeh videti sanjsko romantično druženje? Meri pravi, da bi se zanjo popoln zmenek zgodil v zabaviščnem parku, zlasti pa bi bilo lepo, če bi jo spremljevalec znal nasmejati, saj ji je pri partnerju zelo pomembno, da ima smisel za humor.

prejšnji članek
Blake in Ryan sta se razveselila rojstva četrtega otroka
Svet slavnih
Blake in Ryan sta se razveselila rojstva četrtega otroka
naslednji članek
Tina Vrbnjak priznala, da je mislila, da jo bo sram
Svet slavnih
Tina Vrbnjak priznala, da je mislila, da jo bo sram