sekolar, mizna krožna žaga
Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, agencija se ne da

damjan-žugelj
Necenzurirano

Glavnega akterja afere slovenski Watergate bodo iskali z detektivom

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Indira Ekić in Katarina Benček vstopata v resničnostni šov

13. 2. 2023; 09.03
Avtor: K.M.
indira

Indira in Matic foto: Promocijski material

Na male ekrane prihaja nov resničnostni šov Super par, v katerem pa bo kar nekaj znanih obrazov. Med njimi tudi vplivnici Indira Ekić in Katarina Benček.

"Pomladni večeri na POP TV bodo v znamenju ljubezni in ekstremnih preizkušenj. Osem izbranih parov čaka bivanje v razkošni vili, kjer bodo spoznavali sebe ter druge pare. S številnimi zabavnimi, fizičnimi in psihološki izzivi bodo preizkusili svoje sposobnosti, potrpljenje, pogum in požrtvovalnost. A le en samozavestni par bo na koncu ljubezen na(d)gradil v veliko denarja in postal edini pravi Super par," so o novem šovu zapisali predstavniki za stike z mediji programa Pop TV. Kot je že znano, bo šov vodil Srđan Milovanović, več o tem najdete TUKAJ

Znani tekmovalci 

Pop TV pa je danes razkril tudi prve tekmovalce. Zakaj prve? Po nam znanih podatkih so med tekmovalci še nekateri znani obrazi, ki pa očitno zaradi potega šova zaenkrat še niso razkriti. V šov torej vstopata Indira Ekić in Katarina Benček s svojima partnerjema, spletni vplivnici, ki sta obe že sodelovali v drugih resničnostnih šovih. Obe na konkurenčni komercialni televiziji. Med tekmovalci pa so še nekateri drugi znani obrazi, kot so Žanet Briški in Timotej Cizej, ki sta se spoznala med snemanjem šova Master Chef Slovenija, Luka Korenčič in Ajda Špacapan, spletna vplivnica Eva Centrih in glasbenik Luka Radaković - Rale, podjetnika Nataša in Mike Bergant ter Laura in Borče Stojanov. 

prejšnji članek
Poroka na prvi pogled: V novi sezoni več mladih
Resničnostni šovi
Poroka na prvi pogled: V novi sezoni več mladih
naslednji članek
Načrtujete čudovito leto? Potem potrebujete tudi neverjeten telefon!
Moda&Lepota
Načrtujete čudovito leto? Potem potrebujete tudi neverjeten telefon!
#nasazenazenska
nasazenazenska