palestina
Svet24.si

Bo Slovenija med prvimi priznala Palestino?

1664388706-21082006-3809c5aa897e1de8855faa79abd1a63c
Necenzurirano

Konec stečaja cerkvenega Zvona: izgubljenih 800 milijonov evrov, tožbe in ovadbe padle

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Sanjski Toni iskreno o Stankici, kakršne ne poznate

11. 2. 2023; 08.00
Avtor: V.M.
Stankica

Lepa Stankica foto: Osebni arhiv

Ko so kamere ugasnile, je imel Toni priložnost spoznati vse odtenke svoje izbranke. Predstavil nam jo je v luči, kakršni jo javnost (še) ne pozna.

Sanjski moški Hrvaške je za naš portal iskreno spregovoril o svoji dragi Stankici. Ko se je snemanje oddaje končalo, sta namreč odstrla novo poglavje in se pričela podrobneje spoznavati. Pa jima je bilo všeč, kar sta odkrila? Stankičin pogled si lahko preberete TUKAJ, v nadaljevanju pa razkrivamo Tonijeva čustva. Povprašali smo ga namreč, s čim ga je Stankica osvojila, kaj na njej ga je po šovu najbolj presenetilo in kako jo vidi skozi svoje oči …

Toni o Stankici foto: RTL

»Stankica me je očarala s svojo podobo, eleganco in čutnostjo, očarala me je, ker je dama od glave do pet.Žal mi je, da ljudje preko njene predstavitve na televiziji niso imeli priložnosti spoznati, kako je duhovita, zlasti skozi sarkazem, ki ga tudi sicer malokdo razume. Ne glede na to, koliko mi je prirasla k srcu v te dveh mesecih snemanja šova, zame so se najlepši spomini z njo pričeli odvijati tedaj, ko so kamere ugasnile. Očaralo me je, kako zelo je borbena, kako je nežna in krhka, a hkrati močna in neodvisna.Očaralo me je tudi to, kakšna mama je svojemu Kiću (Stankičin psiček) in kako polna je ljubezni.Najbolj sem užival med spremljanjem uresničevanja njene ustvarjalne poti, saj je rojena umetnica. Je izrazito nesebična oseba, pravzaprav še nisem srečal nikogar, ki se tako veseli deliti ali nekaj podariti samo zato, da tej osebi nariše nasmeh na obraz,« nam je skušal svojo naklonjenost, občudovanje in ljubezen do Stankice orisati Toni, ki priznava, da sta trenutno na tisti točki v razmerju, ko se razumeta bolje kot kadarkoli doslej.

prejšnji članek
Kaj se zgodi, ko ljudje škodujejo Domnu Valiču?
Svet slavnih
Kaj se zgodi, ko ljudje škodujejo Domnu Valiču?
naslednji članek
Botri: Janko popolnoma spremenil svoj videz
Svet slavnih
Botri: Janko popolnoma spremenil svoj videz
#nasazenazenska
nasazenazenska