franci kek
Lady

Petru Vilfanu je dal banano

1683742138-dsc7401-01-1683742078843
Necenzurirano

Kenguru v togi ali zakaj Jaklič ne bi smel več biti ustavni sodnik

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Poroka na prvi pogled: Sandi poniknil, razlog resne skrbi

10. 2. 2023; 08.00
Avtor: V.M.
Sandi Hribernik3

Sandi Hribernik foto: edit: njena.si

O Sandiju že dolgo nismo nič slišali, saj se je nekoliko umaknil v svoj svet. Kot nam je zaupal, si ne beli glave z ljubeznijo, saj ima veliko bolj resne skrbi.

V 1. sezoni eksperimenta Poroka na prvi pogled je srečo v ljubezni iskal Sandi Hribernik, ki pa v oddaji ni uspel zgraditi odnosa s Kate Balon. Pa se mu je morda v mesecih po koncu predvajanja oddaje nasmehnila sreča? Pocukali smo ga za rokav in ga povprašali, kako se kaj ima in kakšno je danes njegovo življenje.

Želja po zdravju in finančni stabilnosti

»Trenutno sem popolnoma osredotočen na iskanje zaposlitve. V življenju bi rad še kaj ustvaril, uredil hišo, to je moja velika želja, a je seveda vse povezano s finančnimi sredstvi,« pojasnjuje Sandi in razloži, da zaradi zdravstvenih težav s hrbtenico ni najlažje najti zaposlitve. »Oteževalna okoliščina je tudi to, da iščem delo za štiri ure, medtem ko delodajalci seveda potrebujejo zdrave ljudi. Jaz bi res zelo rad delal, moja največja želja je, da bi bil koristen in aktiven. Intenzivno si prizadevam najti delo in sem žalosten, ker mi še ni uspelo priti do rešitve,« iskreno prizna Sandi za katerega bi bilo ustrezno delo na področju prevozništva ali montaže.

Sandi Hribernik foto: Osebni arhiv

Življenje prinaša in odnaša …

Lanskoletni ženin še pove, da je imel po koncu predvajanja oddaje možnost spoznati veliko ljudi, a da glede ljubezni ne bi nič govoril, saj je tudi v eksperiment vstopil s prevelikimi pričakovanji, kar je privedlo le do razočaranja. Vesel je, da ima s sinom dober odnos, pomembno mu je tudi, da je spoštljiv in prijazen do ljudi, ki jih srečuje na svoji poti, sicer pa se njegove misli vrtijo zlasti okoli zdravja in želje po delu, ki bi mu omogočilo finančno stabilnost. »Res bi rad v življenju še kaj ustvaril,« sklene Hribernik in za konec še poudari, da novim ženinom in nevestam privošči veliko sreče.

»Naj gredo v eksperiment z glavo, srcem in dušo. Sicer se je pa potrebno zavedati, da življenje prinaša in odnaša, nikoli ne veš, kaj pride na tvojo pot. Nič ni nemogoče, vse se da dobiti, se je pa dobro zavedati, da lahko v eni sekundi tudi vse izgubiš,« še strne misli Sandi.

Sandi Hribernik foto: Osebni arhiv

Sandi Hribernik foto: Osebni arhiv

prejšnji članek
Klepet s Tonijem: 'Najin odnos je zdaj močnejši kot kadarkoli prej'
Resničnostni šovi
Klepet s Tonijem: 'Najin odnos je zdaj močnejši kot kadarkoli prej'
naslednji članek
Klepet s Stankico: Toni je najboljši moški iz sanj
Resničnostni šovi
Klepet s Stankico: Toni je najboljši moški iz sanj