zahi hawass
Svet24.si

Resnični Indiana Jones

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Klepet s Stankico: Toni je najboljši moški iz sanj

10. 2. 2023; 07.00
Avtor: V.M.
Stankica in toni_sm

Stankica in Toni foto: RTL.HR

Od konca snemanja oddaje Sanjski moški je minilo že leto in pol. Stankica nam je zaupala, kaj je o Toniju spoznala v času, ko stopata po skupni poti.

Stankici in Toniju je resničnostna oddaja Sanjski moški povsem spremenila življenje. Ne le, da sta drug v drugem našla ljubezen, po kateri sta hrepenela, zgodilo se je še več, ljubezen, ki se je rodila pred kamerami, je presegla njuna pričakovanja.

Pogovor s Tonijem najdete TUKAJ. V njem je razkril tudi, kakšno je njuno razmerje danes in razkril, ali je v načrtu res tudi poroka. >>KLIKNITE TUKAJ<<

»Toni je čudovita oseba, ki zna osrečiti svojega partnerja, je oseba, ki zna na splošno osrečiti ljudi okoli sebe. Z njim ni nikoli dolgčas, je namreč nekdo, ki najbolje na svetu predaja znanje. Od njega sem se veliko naučila o vesolju, o zvezdah, pa o vseh tistih stvareh, o katerih sem tako malo vedela … toliko zanimivega je za vsem tem,« polna entuziazma pripoveduje Stankica, ki je nad svojim srčnim izbrancem navdušena še bolj, kot je bila v času snemanja oddaje.

»Zdaj, ko ga poznam, lahko prostodušno rečem, da je najboljši moški, kar sem jih spoznala. Je oseba, v katero se zaljubljam iz dneva v dan, saj ima toliko kvalitet, da jih je nemogoče strniti v tri oddaje.«

 Je torej zasebno še boljša oseba, kot smo ga lahko spoznali prek TV ekranov? »Po mojem mnenju je šov zajel le njegovo površino. On je duhovita, spontana in popolnoma zgrajena oseba na vseh področjih življenja. Pri njem ni stresa in nejasnosti. Izza kamere je najboljši moški iz sanj,« nam zaupa bodoča nevesta in zaključi, da vsem ženskam želi, da jim pot prekriža natanko takšen moški, kot ga ima sama.

prejšnji članek
Poroka na prvi pogled: Sandi poniknil, razlog resne skrbi
Resničnostni šovi
Poroka na prvi pogled: Sandi poniknil, razlog resne skrbi
naslednji članek
Nova priložnost za Georga Clooneya
Kultura
Nova priložnost za Georga Clooneya