boštjan-močnik 2
Svet24.si

Brigadir Boštjan Močnik: »Kdo pa bo pomagal, ko je težko, če ne vojska?«

1715253201-dsc9430-01-1715253168875
Necenzurirano

Ukradeni otroci: kako je Matej Tonin sunil delo policiji in SDS

njena.si
njena.si njena.si
Kultura
 

Nova priložnost za Georga Clooneya

9. 2. 2023; 10.00
Avtor: STA
clooney1

George Clooney foto: Profimedia

George Clooney je v roke dobil veliko priložnost, ki jo bo zagotovo izkoristil.

Hollywoodski zvezdnik George Clooney bo režiral priredbo priljubljene francoske vohunske serije Urad (Le Bureau des Legendes) v angleščini. Priredba serije, v kateri je zaigral francoski igralec Mathieu Kassovitz, bo nosila naslov The Department. Snemati jo bodo začeli letos, je v ponedeljek sporočila ameriška televizijska mreža Showtime. Pri televizijski mreži Showtime so po pisanju francoske tiskovne agencije AFP serijo primerjali s prav tako uspešno ameriško vohunsko televizijsko serijo Domovina (The Homeland).

"Tako kot je Domovina povzdignila globalno vohunstvo v nove višave, bo The Department gledalce popeljal še globlje v svet spletk in prevar z zapletenimi liki, ki se spopadajo z lastnimi demoni," je povedal Chris McCarthy, vodja družb Showtime in Paramount Media. Urad je bila velika mednarodna uspešnica francoskega producenta Canal+. Prodana je bila v več kot 100 držav, zaradi realizma jo je pohvalila tudi francoska obveščevalna služba DGSE.

Prvo sezono so v Franciji začeli predvajati aprila 2015. Posnetih je bilo pet sezon serije. Clooney je leta 2019 že režiral televizijsko serijo Kavelj 22 po istoimenskem filmu. Režiral je tudi več filmov, med njimi Varuhe zapuščine (2014) in Polnočno nebo (2020).

prejšnji članek
Klepet s Stankico: Toni je najboljši moški iz sanj
Resničnostni šovi
Klepet s Stankico: Toni je najboljši moški iz sanj
naslednji članek
Siniša Žunec spet sodeloval s sinom
Svet slavnih
Siniša Žunec spet sodeloval s sinom
#obraziavenija
obraziavenija