zahi hawass
Svet24.si

Resnični Indiana Jones

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Klepet s Tonijem: 'Najin odnos je zdaj močnejši kot kadarkoli prej'

10. 2. 2023; 09.00
Avtor: V.M.
Ljubezen

Ljubezen Stankice in Tonija foto: Osebni arhiv

Hrvaški Sanjski moški Toni Šćulac nam je zaupal vse o ljubezni, o kateri kroži veliko govoric in o življenju pod povečevalnim steklom …

Tudi pri nas se je zaključilo predvajanje hrvaške resničnostne oddaje Sanjski moški, kar sta občutila tudi Stankica in Toni. Da se o njima veliko govori in da na plan prihajajo takšne in drugačne 'zanimivosti', sta že povsem vajena, nam pa se je vseeno zdelo prav, da ju pocukamo za rokav in iz prve roke preverimo, kako se imata. Klepet s Stankico si lahko preberete TUKAJ, v nadaljevanju pa vas čaka Tonijev pogled na romantično pustolovščino, ki se je odvila po koncu televizijskega projekta.

Toni, veliko se govori o vajinem razmerju in seveda tudi nas zanima, kako sta s Stankico danes? Kakšen je vajin odnos?

Super sva, hvala za vprašanje. Skupaj sva že več kot eno leto, v tem času sva marsikaj preživela. Zagotovo pa drži, da je najin odnos zdaj močnejši kot kadarkoli prej in lahko rečem, da trenutno v njem uživam.

Ljubezen, ki se je rodila pod žarometi šova Sanjski moški. foto: RTL

Pa je težko ohranjati razmerje pod žarometi?

Res je, da naju je oddaja izpostavila javnosti, najino ljubezen ter razmerje je pravzaprav postavila pod povečevalno steklo. Najprej sva morala dolgo skrivati, da sva skupaj in da se imava rada, zdaj pa veliko ljudi zanima prav vsaka podrobnost iz najinega življenja. Tega ni lahko uravnovesiti, lahko pa rečem, da sva se sedaj že toliko navadila, da se zelo dobro znajdeva.

Hrvaški mediji poročajo, da načrtujeta poroko. Ali slednje drži?

Poroke nisva najavila, je pa to seveda eden od povsem naravnih nadaljnjih korakov za par, ki se ljubi. Kar lahko z gotovostjo rečem, je to, da bo javnost za poroko izvedela zadnja, saj gre za nekaj zelo intimnega in to seveda želiva zadržati zase. 

Toni je za naš portal iskreno spregovoril o svoji dragi Stankici in nam jo predstavil v luči, kakršni jo javnost (še) ne pozna. Prispevek vas bo na njena.si pričakal jutri. Vabljeni v našo družbo.

prejšnji članek
Špela Močnik se spreminja
Svet slavnih
Špela Močnik se spreminja
naslednji članek
Poroka na prvi pogled: Sandi poniknil, razlog resne skrbi
Resničnostni šovi
Poroka na prvi pogled: Sandi poniknil, razlog resne skrbi