Severni sij, slovenj gradec
Svet24.si

Foto: Včerajšnji severni sij zopet viden tudi iz Slovenije

1687541884-dsc07123-1687541751687
Necenzurirano

Za Panvito nihče ne prižiga kresov

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Poroka na prvi pogled: Tragedija spremenila Meri

21. 2. 2023; 08.00
Avtor: V.M.
poroka-na-prvi-pogled

Meri foto: Planet TV

Meri se je na TV poroki zelo slabo počutila, stres je namreč prevzel krmilo, česar ni zmogla skriti. Nevesta ima sicer za seboj preizkušnje, ki so nanjo močno vplivale.

Čeprav se je ob ogledu poročnih posnetkov zdelo, da je Meri zadržana in mila ženska, je v predstavitvi odkrito pojasnila, da ni človek, ki bi zadrževal, skrival ali olepševal svoje misli. Primorka je namreč močna in odločna oseba, če ji nekaj ne ustreza, to tudi jasno izrazi in brez dlake na jeziku ubesedi svoja občutja.

Meri foto: Planet TV

Je pa res, da je bila izpostavljena precej stresni in nevsakdanji situaciji, kar je v polnosti dojela šele tedaj, ko so jo kamere pospremile pred oltar. Meri, ki je po duši umetnica, sicer priznava, da so jo minule izkušnje spremenile. Poleg tega, da ima za seboj nezdrava partnerska razmerja, ji je ravnotežje zamajala tudi izguba dveh bližnjih oseb. V prometni nesreči je namreč življenje izgubila njena prijateljica, nedavno pa se je poslovila tudi njena draga babica.

»To me je spremenilo, cenim vsak dan. Ko se zbudim, se osredotočim na stvari, ki me veselijo. Obkrožam se z ljudmi, ki so mi pomembni, in ne ukvarjam se z nepomembnimi stvarmi. Poskušam biti vsak dan boljša oseba,« je pojasnila za Planet TV.

Meri in Žan foto: Planet TV

prejšnji članek
Jan Plestenjak iskreno: Bolečini pustim, da kljuje po meni
Svet slavnih
Jan Plestenjak iskreno: Bolečini pustim, da kljuje po meni
naslednji članek
Nič več skrivnost: Ta fant je velika ljubezen Tjaše iz Kmetije
Resničnostni šovi
Nič več skrivnost: Ta fant je velika ljubezen Tjaše iz Kmetije