stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Nič več skrivnost: Ta fant je velika ljubezen Tjaše iz Kmetije

21. 2. 2023; 07.00
Avtor: V.M.
tjaša-vrečič

Tjaša Vrečič in Marsel foto: Osebni arhiv

Da je postavna Tjaša Vrečič srečno zaljubljena, smo vam zaupali že pred časom. Sedaj razkrivamo, kdo je skrivnostni fant, ki mu je podarila srce.

Tjaša Vrečič je že nekaj časa srečna v objemu fanta Marsela, s katerim si deli mnoge skupne interese. Kot kaže, je našla svojo sorodno dušo, čeprav tega ne obeša na velik zvon. V Murski Soboti ju sicer mnogi videvajo skupaj, a ne le, ker sta že nekaj mesecev par, pač pa zaradi skupnih poslovnih načrtov.

»Oba sva osebna trenerja, tako da sva skupaj aktivna na tem področju. Nudiva on-line trenerstvo in treninge 1 na 1. Med seboj si pomagava in si želiva, da bi nama skupaj uspelo na tem področju. Poleg redne službe namreč posvečava veliko časa uresničitvi teh načrtov,« je za njena.si pojasnila Tjaša in nadaljevala, da si delita še več skupnih interesov.

Tjaša Vrečič, foto: Pop TV

»Oba imava željo stati na odru in se preizkusiti tudi v bodybuildingu. Seveda, če naju bo zdravje podprlo in bo šlo vse po planu,« prizemljeno razmišlja Tjaša, ki je imela lansko leto resne težave z zdravjem, ki so ji pošteno spodnesle tla pod nogami. Je pa res, da tokrat skozi življenje ne stopa več sama. Ob strani ji stoji moški, ki še kako dobro razume njena hrepenenja in strast do popolnoma istih sanj.

»Najino življenje se vrti okoli fitnes sveta in prehrane. On je v zadnjih letih že ogromno naredil na sebi in je res res zelo predan temu športu. Res sem vesela, da sem spoznala osebo, s katero si deliva enako razmišljanje in hobije,« nam še pove finalistka Kmetije 2021.

Tjaša Vrečič s fantom Marselom. foto: Osebni arhiv

prejšnji članek
Poroka na prvi pogled: Tragedija spremenila Meri
Resničnostni šovi
Poroka na prvi pogled: Tragedija spremenila Meri
naslednji članek
Kate Middleton navdušila, moža igrivo udarila po zadnjici
Svet slavnih
Kate Middleton navdušila, moža igrivo udarila po zadnjici
#obraziavenija
obraziavenija