pirc musar bql
Svet24.si

Tako je predsednica Pirc Musar zapela na koncertu Roka Piletiča

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Tjaša iz Kmetije po težkem obdobju znova pri močeh

8. 7. 2022; 08.00
Avtor: V.M.
Tjaša Vrečič

Tjaša Vrečič foto: Osebni arhiv

Tjaša je nevšečnosti zadržala zase. Sedaj je spregovorila o bolečinah, ki so jo prikovale na posteljo.

Finalistka resničnostnega šova Kmetija ima za seboj zelo težko obdobje, kar je tudi razlog, da je manj časa preživela na spletu. Čeprav se rada posveča svojim sledilcem, žal za kratkočasenje na družbenem omrežju ni imela časa, saj je morala poskrbeti zase in za svojo prihodnost. »Zelo težko in stresno obdobje je za mano. Sedaj lahko končno rečem, da sem okej in spet sledim svojim ciljem, ki pa so se malo spremenjeni.«

Tjaša Vrečič foto: Osebni arhiv

A kakšne nevšečnosti so jo pravzaprav pestile?

»Opravljala sem licenco za reševalca iz vode, kar je bilo zelo naporno, hkrati imam pa visoke cilje tudi s področja bodybildinga. Ker sem želela kombinirati oboje hkrati, se je hitro oglasilo telo. Kar na enkrat se je pojavila zakrčenost mišic, kar sem sprva ignorirala in trenirala dalje. Sledila je bolečina v vratni del, česar sem se zelo prestrašila. Ko se je izkazalo, da gre za vnetje vratnih in hrbtnih mišic, sem morala dati vse na stran, tako plavanje, kot bodybilding,« pojasnjuje Tjaša, ki jo je čakalo večtedensko okrevanje, kar ji je povzročilo veliko skrbi o tem, kakšna bo njena prihodnost, zlasti, ker si je zadala veliko pomembnih ciljev, ki so odvisni od njene fizične pripravljenosti.

»Doživljala sem hude bolečine. Vse me je močno bolelo. Dva tedna sem lahko samo ležala, sledili so trije tedni terapij, po štirih tednih pa sem lahko počasi pričela nazaj plavati, da sem uspela narediti načrtovano licenco za reševalca iz vode. V vseh teh tednih sem postavila družbena omrežja na stran, saj sem se počutila zelo slabo,« nam je zaupala osebna trenerka in iskreno priznala, da je slabo fizično počutje vplivalo tudi na njeno samopodobo.

»Mogoče vse to za nekoga ni nič hudega, meni pa je predstavljalo stisko, saj sprva nismo poznali vzroka bolečin, poleg tega pa nisem vedela, če bom sploh lahko dobila službo in kje bom še kdaj delala. Bolelo me je namreč čisto vse, ob tem pa je bil prisoten še strah, da se stanje ne bo popravilo,« je svoje občutke delila z nami Tjaša, ki se ji danes zdravstveno stanje in fizično počutje počasi izboljšujeta. A mora paziti nase. To danes dobro ve, jekleno pehanje za dosežki ima namreč lahko previsoko ceno.

prejšnji članek
Slovo od POP TV-ja: Novinarka Tanja odhaja v Južno Korejo
Svet slavnih
Slovo od POP TV-ja: Novinarka Tanja odhaja v Južno Korejo
naslednji članek
Mija ugotovila, kaj je skrival Lovro
Resničnostni šovi
Mija ugotovila, kaj je skrival Lovro
#obraziavenija
obraziavenija