nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Poroka na prvi pogled: Anita prekipevala od ponosa, ker je spekla pito

10. 3. 2023; 10.00
Avtor: V.M.
poroka-na-prvi-pogled, anita, damir, pita, jabolčna, planet-tv

Anita v eksperimentu Poroka na prvi pogled foto: Planet TV

Kljub Damirjevim pohvalam je pričakovala malce več navdušenja, a na koncu ocenila, da verjetno še ni povsem dojel in da ji bo prava čustva pokazal kasneje.

Ker se Damir tekom eksperimenta Poroka na prvi pogled zelo trudi ugoditi Aniti, je slednja sklenila, da se bo tudi ona potrudila zanj in mu naklonjenost izkazala s pripravo sladice. »Dejansko si želim videti Damirjev izraz sreče, veselja in navdušenja, ko bo videl, da sem mu spekla jabolčno pito,« je dejala Anita, ki je bila med peko sila napeta, skrbelo jo je namreč, če bo pita pravočasno pečena, še bolj pa jo je mučilo, da bi šlo kaj po zlu in jed Damirju ne bi bila všeč.

Anita je bila ponosna, ker se je izkazala s peko jabolčne pite. foto: Planet TV

A presenečenje je seveda uspelo. »Dejansko sem jo sama spekla,« je bila ponosna Anita, ko je Damirju zdrsnila z objema, on pa se je seveda s slastjo lotil dišeče sladice, pri čemer je bil pozoren na to, da je večkrat pohvali trud televizijske neveste.

»Mislim, da sploh ni dojemal povsem, mislim da ni in da bo šele potem pokazal ta svoja resnična čustva,« pa je po posladku dejala 37 letnica, ki je upala, da bo Damir pokazal več navdušenja. No, verjamemo, da je bil Damir prijetno presenečen, a da bi bil zagotovo najbolj od vsega vesel, če bi ob prihodu v stanovanje zadišalo po musaki. To je namreč njegova zelo ljuba jed, željo po tem, da bi mu jo soproga pripravila, pa je izrazil še pred poročnim obredom.

Anita: "A sploh dojemaš?" foto: Planet TV

prejšnji članek
Maja Keuc Amaya očarala s svojim glasom
Svet slavnih
Maja Keuc Amaya očarala s svojim glasom
naslednji članek
Pravila nagradne igre - Kako vam dišijo države?
Kulinarika
Pravila nagradne igre - Kako vam dišijo države?
#nasazenazenska
nasazenazenska