stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Poroka na prvi pogled: Si je Janko Fatur ustvaril življenje na Obali?

15. 3. 2023; 11.00
Avtor: V.M.
Janko fatur

Janko Fatur foto: edit: njena.si

Se še spomnite Monje in Janka, ki sta sodelovala v 1. sezoni eksperimenta Poroka na prvi pogled? Janka v zadnjem obdobju videvajo na Obali, posnela ga je tudi TV kamera.

Gre za govorice ali je Janko res našel srečo na Obali? No, tudi o iskanju sreče bi lahko kakšno rekli, zagotovo pa drži, da se Janko Fatur zadnje obdobje mudi v Izoli. A tam je službeno in ne, ker bi si privoščil sproščujoč oddih ali ker bi svoje življenje preselil na morje. Kot nam je zaupal in kot je ujela tudi RTV-jeva kamera, se ob morju mudi zaradi večjega projekta, ki ga ima njegov delodajalec Nivo Eko Celje. »Povsem sem se vrgel v delo, tako da se temu popolnoma posvečam,« nam razloži Janko, ki je hvaležen in vesel, ker ima zanesljivo in dobro službo, pa tudi, ker se tako z vodstvom, kot s preostalim kolektivom odlično razume.

Janko Fatur dela na Obali. foto: Osebni arhiv

Janko se namreč še predobro zaveda, da je za uresničitev sanj potrebna finančna stabilnost. Njegovi cilji niso nedosegljivi, mu je pa jasno, da bo moral pošteno zavihati rokave, da jih bo dosegel.

»V naslednjih treh letih načrtujem, da mi bo uspelo zgraditi hišo. Resnično si želim, da mi to uspe,« razloži svojo vizijo Janko, ki bi mu bilo seveda v dvoje precej lažje.

Pa je morda našel boljšo polovico, ki bi želela skupaj z njim graditi skupno prihodnost? Žal ima za seboj grenko zgodbo, v srcu pa še vedno upanje, da je tam nekje srčno in preprosto dekle, ki sanja podobne sanje …

prejšnji članek
Lindsay Lohan bo prvič postala mamica
Svet slavnih
Lindsay Lohan bo prvič postala mamica
naslednji članek
Nik v letu pred MasterChefom močno shujšal
Resničnostni šovi
Nik v letu pred MasterChefom močno shujšal