stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Poroka na prvi pogled: Je to začetek ali konec moreče polomije?

14. 3. 2023; 09.00
Avtor: V.M.
Maša in Matevž

Maša in Matevž foto: Planet TV, edit: njena.si

Česa takega strokovnjaki eksperimenta Poroka na prvi pogled niso predvidevali. Matevž bo spominjal na ptico, ki se zaletava v okno, Maša pa na princesko, ki ji je nemogoče ugoditi.

Med Mašo in Matevžem vlada tako duhamorno vzdušje, da je ob spremljanjem njunega odnosa neprijetno celo gledalcem pred TV zasloni. Maša tako beži iz okolja, ki jo utesnjuje, Matevž pa si zaspano beli glavo s tem, kako se rešiti iz godlje, v kateri prav tako ne more dihati s polnimi pljuči. A stiska v eksperimentu se žal ne nagiba k reševanju težav, Maša je namreč našla uteho v Žanu, s katerim se na skrivaj sestaja in dopisuje. Kot ugotavlja, je lahko ob njem sproščena in nasmejana, medtem ko ob Matevžu njena pozitivna energija ugaša.

Matevž je v eksperimentu Poroka na prvi pogled zašel v težave. Za nasvet je povprašal brata. foto: Planet TV

Da je lahko stanje med zakoncema še slabše, boste videli v nocojšnji oddaji, ko bo Matevž svojo nevesto odpeljal na aktivno druženje v Woop park. Kljub prepričanju, da ji bo slednje zagotovo všeč, ga je namreč z izbiro zelo polomil, sledili pa bodo sila moreči trenutki, ob katerih si je Matevž zagotovo želel pobegniti, čeprav je skušal nelagodje skriti z nasmehom.

Je sploh mogoče, da najdeta skupen jezik? Prizadevanja, da bi se dobro počutili ob osebi, ki nam vzbuja vse prej kot prijetne občutke, nemara ne more biti ravno uspešno. Kako se bo odvila njuna zgodba, boste videli kmalu.

prejšnji članek
Nekoč Barovka, kmalu vodja posebnega lokala
Svet slavnih
Nekoč Barovka, kmalu vodja posebnega lokala
naslednji članek
Zvezdnik Botrov navdušen nad Slovenijo
Svet slavnih
Zvezdnik Botrov navdušen nad Slovenijo