pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola
Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski šoli

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Nekoč Barovka, kmalu vodja posebnega lokala

14. 3. 2023; 10.00
Avtor: V.M.
Suzana Zeković

Suzana Zeković foto: Planet TV

Se še spomnite Barovke Suzane? Tokrat se v gostinske vode vrača z voditeljsko taktirko.

Suzana Zeković je pred osmimi leti pritegnila pozornost v resničnostnem šovu Bar, kjer se je izkazala kot podjetna in iznajdljiva tekmovalka. Svoj talent za poslovno komunikacijo je v naslednjih letih usmerila v druge poslovne vode, sedaj pa je sklenila sprejeti izziv in znova zajadrati v gostinstvo. A tokrat pod lastno taktirko.

Na družbenem omrežju je namreč obelodanila, da odpira lokal in sicer v gostinskem delu doživljajskega parka Expano, ki se nahaja ob Soboškem jezeru. Ob tem je pojasnila, da ima čudovito službo in krasnega šefa, zaradi česar o skoku v gostinstvo ni razmišljala, ker pa ima rada izzive, je sprejela nepričakovano priložnost.

»Vedno sem samo vedela, da če bom še kdaj v življenju delala v gostinstvu, bom delala za sebe,« je pojasnila Suzana, ki že nestrpno pričakuje dan, ko se bo odvila uradna otvoritev Longue bara in restavracije Expano.

Suzana se podaja na novo poslovno pot. foto: edit: njena.si, voyo

In kakšne posebnosti si lahko obetajo obiskovalci? »Koncept lokala - Lounge Expano bo temeljil na lokalnosti, združila sem namreč lokalne dobavitelje, kar pomeni, da bo tako hrana, kot pijača v pridihu Prekmurja,« je za njena.si pojasnila Suzana in nam zaupala, da so pred otvoritvijo njeni občutki polni adrenalina, saj jo čaka še kar nekaj dela.

»Iskreno se zelo veselim, da bomo s 1.4.2023 odprli vrata gostinskega dela. Expano je čudovita točka v Prekmurju, saj predstavlja vrata v Prekmurje. Gostje in obiskovalci bodo lahko uživali v razgledu in si napolnili baterije ob dobri hrani, pijači ter glasbi,« je še strnila misli Zekovićeva, ki vse prijazno vabi na obisk.

prejšnji članek
Gospodarica Nada del kuharskega šova
Resničnostni šovi
Gospodarica Nada del kuharskega šova
naslednji članek
Poroka na prvi pogled: Je to začetek ali konec moreče polomije?
Resničnostni šovi
Poroka na prvi pogled: Je to začetek ali konec moreče polomije?