nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Poroka na prvi pogled: Damir ne skriva, ampak ščiti ...

16. 3. 2023; 07.00
Avtor: V.M.
poroka-na-prvi-pogled, damir, anita, planet-tv

Damirjeva mimika razkriva več kot besede foto: Planet TV

Eksperiment Poroka na prvi pogled je postal težka preizkušnja za še en par, ki pa težav ni delil s kamero. Damir je ozadje občutljive zgodbe zamolčal s posebnim razlogom.

Zgodba Damirja in Anite nas je sprva razveselila, saj je kazalo, da njun odnos lepo napreduje in da bi se lahko iz poroke na prvi pogled rodila obetavna zgodba. Žal pa je skupno življenje v stanovanju prehitro odplaknilo romanco, ki ju je povezala na poročnem potovanju. Razgaljene čeri so vodile do nesoglasij, tesnobnih občutkov in preprek, ki jih je bilo nemogoče zanikati. Trenutkov, ko je med zakoncema počilo, kamere niso pokazale, sta pa v okviru nadaljevanja TV zgodbe vsak zase v izjavah ohlapno pojasnila srž problema.

Da ne gre za mimobežen spor, ste morda zaslutili na svečani večerji, kjer si je Anita prizadevala pustiti veder vtis, a je bilo tudi preko neverbalne komunikacije jasno čutiti, da je v stiski in da bije bitko sama s seboj. A bolj kot ona, je zanimanje vzbudila Damirjeva odmaknjena drža, ki jo se sicer spremljal nasmeh, podton prijaznih besed pa je kljub temu izdajal, da je ozadje zgodbe vendarle povsem drugačno, kot se zdi navzven.

Anita ( Poroka na prvi pogled) foto: Planet TV

Anita je v trenutkih šibkosti pokazala sledi obžalovanja, žalosti in želje, da bi popravila odnos, Damir pa je pred sebe postavil zid in stregel z vljudnostmi frazam, ki nemara marsikomu niso zvenele prepričljivo.

Kot kaže, je presodil, da je težave, ki so v minulih dneh izbruhnile na plan, potrebno zaradi občutljive narave ohraniti v zasebnosti. O tem ni razglabljal niti pred produkcijo, odgovore na vprašanja je namreč raje zavrnil ter si nadel zaigran nasmeh. Kljub razočaranju in slabi volji je zaščitil soprogo in situacije ni izpostavil javnosti.

Ali bosta zakonca le delila več podrobnosti, ki so se odvile v eksperimentu, bo jasno prihodnji teden, ko bosta sprejela skoraj neizbežno odločitev.

Damir pred kamero ni želel izpostaviti, kaj se dogaja za štirimi stenami. foto: Planet TV

prejšnji članek
MasterChef: Saša ni kot ostali, kmalu bo pokazal divjo naravo
Resničnostni šovi
MasterChef: Saša ni kot ostali, kmalu bo pokazal divjo naravo
naslednji članek
Domnu in Vidu se je življenje postavilo na glavo
Svet slavnih
Domnu in Vidu se je življenje postavilo na glavo
#nasazenazenska
nasazenazenska