1703079682-dsc6151-01-1703079660058
Svet24.si

Umrla je novinarka in publicistka Manca Košir, pogreb bo javen in odprt za vse

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Anna Paynich: Zmrazila me je slika muh

6. 4. 2023; 12.00
Avtor: V.M.
Poroka na prvi pogled

Ženski večer foto: Osebni arhiv

Zaradi skrunjenja muh bo v eksperimentu še zelo napeto. Preverite, kako velik vpliv je imel nenavaden običaj na akterje oddaje Poroka na prvi pogled.

Usoda muh v stanovanju Vlaste in Roka je milo rečeno šokirala gledalce. Pa ne le gledalce, tudi dekleta, ki jim je Vlasta zaupala Rokov običaj skrunjenja krilatih žuželk, so ostale brez sape. Še posebej Anna Paynich, ki jo je misel na prizor preganjala še dolgo po tem, ko se je vrnila domov.

Anna, kaj ti je ob Vlastini pripovedi šinilo skozi glavo?»Zmrazila me je slika muh, ki imajo polomljena krila in tavajo po njunem stanovanju ter čakajo svojo usodo. Sem vegetarijanka in ščitim živali, ne glede na to, katera vrsta je. V šovu Kmetija sem varovala koze in prašička, da so živeli.«

Vzdušje se je ob Vlastinem pripovedovanju spremenilo. foto: Planet TV

Čeprav gre za žuželke, ki prenašajo bolezni, Anna nenavadne zgodbe ni zmogla pomesti pod preprogo. Kot boste videli v nadaljevanju, je sklenila, da bo vsaj poskušala ukrepati s pogovorom.

»Moje stališče, ki sem ga izrazila Roku, ni padlo na plodna tla. Ni sprejel tega, da to ni prav in da v bodoče tega ne bi več počel. Tudi njegovo upiranje mojim dobronamernim  namigom, ki se jim je spretno upiral in se jih branil. Moje poslanstvo kot coach za osebno rast pa je, da povem, in izjave podkrepim z dognanji ter pozitivnimi besedami in spodbudami. Ker pa nasprotna oseba ni pripravljena na spremembe, pa me ne sliši in ne upošteva,« nam je pojasnila Anna in zaključila, da v takšnih primerih pusti času čas ter se prepusti zaupanju, da se bodo nekoč spremembe zgodile.

prejšnji članek
Naravno do čudovito modrih velikonočnih jajc
Svet slavnih
Naravno do čudovito modrih velikonočnih jajc
naslednji članek
Sabina o razlogu, zakaj imajo mnogi o njej slabo mnenje
Resničnostni šovi
Sabina o razlogu, zakaj imajo mnogi o njej slabo mnenje
#nasazenazenska
nasazenazenska