stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Drama med Anno in Alešem ni bila zaigrana

21. 4. 2023; 10.00
Avtor: V.M.
anna-paynich

Anna Paynich foto: Planet TV

Kaj se je med Alešem in Anno dogajalo, ko kamere niso bile prisotne? To je razlog za veliko razočaranje Planetove neveste …

V zadnji oddaji Poroka na prvi pogled je bila jutranja situacija med Alešem in Anno prikazana tako dramatično, da sprva nikomur ni bilo jasno, kakšen zasuk se obeta. Je šlo zgolj za popestritev oddaje ali Anna resnično ni vedela, da ima Aleš načrte v sklopu oddaje?

»Ko je Aleš odhajal na 'pijačo s prijatelji', kot je trdil, sem čutila v vibraciji in videla v njegovemu biopolju, da ne govori resnice. Vedela sem, da je v ozadju  nekaj drugega, nisem pa razumela, zakaj hoče to prikriti. Mislila sem, da me že dovolj pozna in ve, da imam sposobnosti, da berem ljudi,« je za njena.si pojasnila Anna in razložila, da njena sposobnost prepleta tako poslovno, kot zasebno življenje.  

Anna Paynich in aleš foto: Planet TV

»Že več let vodim ljudi kot coach za osebno rast in poslanstvo. Z vsakim učencem se povežem na višjih nivojih, da jih lahko peljem do zastavljenega poslovnega cilja. Tudi Aleša sem spustila blizu in čutim vsako njegovo deviacijo.«

Televizijska zakonca sta sicer že pred kamerami razrešila neprijetno situacijo, kljub temu pa je ostal vonj po razočaranju. »Alešu je bilo žal, da je prikrival, ker sva se zmenila za odprte karte in da dava na prvo mesto iskrenost. Zaradi takih malenkosti se skrha zaupanje in menim, da ni vredno, če tako lepo temelje gradiš, da jih z ritjo potem podiraš,« je svoje občutke povzela Anna.

Anna Paynich in Aleš Ciuha foto: Osebni arhiv

Anna Paynich in Aleš Ciuha foto: Osebni arhiv

prejšnji članek
Poroka na prvi pogled: Blaž po šovu dvori Vlasti?
Resničnostni šovi
Poroka na prvi pogled: Blaž po šovu dvori Vlasti?
naslednji članek
Uradno: Miha Deželak se tudi letos odpravlja na dobrodelno pot
Svet slavnih
Uradno: Miha Deželak se tudi letos odpravlja na dobrodelno pot