GJtPNFnW4AAxeMl
Svet24.si

Hud potres prizadel okolico Vidma; tla so se tresla vse do Innsbrucka, Ljubljane in Pulja

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Uradno: Miha Deželak se tudi letos odpravlja na dobrodelno pot

21. 4. 2023; 09.41
Avtor: K.M.
radio3

Miha Deželak foto: Darja Štravs Tisu/Radio 1

Denis Avdić je včeraj Miho Deželaka razveselil z novico, ki smo jo vsi težko pričakovali – akcija Radia 1 Deželak Junak tudi letos bo!

Deželak bo s svojo fantastično ekipo na dobrodelni poti po Sloveniji od 31. maja do 9. junija zbiral sredstva za otroke v stiski, ki si počitnic ne morejo prislužiti. Dobrodelna akcija, kjer prevozi več 100 kilometrov bo letos potekala že devetič.

»Letos se akcije še bolj veselim. Prejšnji vikend smo imeli teambuilding z mojo terensko ekipo na Sviščakih in čutil sem pravo povezanost, željo in predanost. Med prvomajskimi prazniki se bom odpravil tudi v Zambratijo in se bom podružil z otroki, ki tudi v tem pomladnem času uživajo na morju. Tam bom prav tako zagotovo dobil dodatno mero motivacije pred začetkom akcije. Letos pridno treniram s kineziologom Miho Rojcem iz Fitcorpa in upam, da bo kondicija do konca maja na zadovoljivi ravni. Zelo bi bil srečen, če bi nam spet uspelo Slovenijo povezati v pozitivno skupnost z namenom peljati otroke iz socialno šibkih družin na morje in jim s tem pokazati, da je življenje lahko tudi lepo,« je povedal Deželak.

Včeraj je bil zelo ganjen, ko ga je s klicem v studio Denis Avdić Showa presenetila Anita Ogulin in ZPM Moste Polje, ki se je iz srca zahvalila vsem ljudem dobrega srca, ki pomagajo in še bodo pomagali.

»Dragi Miha res sem ti iskreno hvaležna, da si znova zbral pogum in se vso leto pripravljal na nov podvig, na nov maraton in na novih 1000 in več otrok, ki bodo doživeli to, kar si že mnogim do sedaj pričaral. Žal ti moram povedat, da je tudi letos mnogo otrok, ki čakajo na tvojo pot, na novo možnost in priložnost, da gredo na morje. V njihovem imenu in imenu vseh nas pri ZPM, iskrena hvala,« je čustveno dejala Ogulinova.

Sicer pa bo tudi letos Deželaku pot 'grenil' in oteževal programski direktor Radia 1 Gargamel, ki že načrtuje progo in pripravlja izzive. Vendar vsi vemo, da mu bo s pomočjo dobrih ljudi in otrok, ki se ga vsako leto razveselijo, uspelo premagati še tako zahtevne izzive.

Otrokom pa lahko pomagamo že sedaj tako, da pošljemo sms POMAGAM5 na 1919!

prejšnji članek
Drama med Anno in Alešem ni bila zaigrana
Resničnostni šovi
Drama med Anno in Alešem ni bila zaigrana
naslednji članek
Marko Lapajne: Bilo je prijetno s koristnim, pa čeprav kdaj tudi boleče!
Resničnostni šovi
Marko Lapajne: Bilo je prijetno s koristnim, pa čeprav kdaj tudi boleče!