podgana
Svet24.si

Foto: V konzervi rjavega fižola našel truplo podgane

1695633573-dsc09685-1695633263267
Necenzurirano

Predsednico republike zapušča ključni sodelavec

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Maša: Žanova odločitev me ni presenetila

11. 5. 2023; 07.00
Avtor: V.M.
maša-levačič

Maša Levačič, Poroka na prvi pogled foto: Planet TV

Ste pričakovali, da bo Maša izrazila željo, da z Žanom nadaljujeta skupno pot? Maša pravi, da je Žanova zavrnitev ni presenetila.

Sinoči sta si v eksperimentu Poroka na prvi pogled izmenjala zaobljubi tudi Maša Levačič in Žan Fekonja, ki sta imela zaradi Žanove enotedenske odsotnosti največ časa za razmislek. A medtem ko so se v Maši vzbudila čustva in želja, da se bolje spoznata tudi izven televizijskega eksperimenta, je Žan ob mnogih pomislekih sklenil, da bo za oba najbolje, če odideta vsak svojo pot.

Žan Fekonja, Poroka na prvi pogled foto: Planet TV

Je Mašo zavrnitev prizadela? Da ji ni bilo vseeno, je opazil tudi Žan, ki je že med branjem zadnjih vrstic zaznal spremembe v svetlolaskinih očeh. »Do zadnjega lista je imela en pogled, ko pa sem začel brati zadnji list, je malo spremenila pogled, so se malo zasolzile oči,« je pojasnil Žan in dodal, da mu je bilo težko, a da je raje iskren, kot pa da bi dejal, da ju vidi skupaj, potem pa tega ne bi podprl z dejanji.

Zadnji utrinki skupne poti v eskperimentu. foto: Planet TV

Maša je njegovo odločitev pospremila z razumevanjem, ki izhaja iz poznavanja okoliščin in njunega raznolikega tipa osebnosti. »Zdaj v bistvu Žanova odločitev me v bistvu ni presenetila. Vidi se, da nama manjka te tri tedni, ki sva jih v bistvu zgubila. On ponavadi ne tvega, jaz pa sem človek, ki tvegam, tako da sem bila pripravljena vseeno tvegat, ker na koncu bi šlo še vedno narazen. Raje to, kot pa če bi se spraševala, kaj če,« je skušala pojasniti Maša.

Maša Levačič, Poroka na prvi pogled foto: Planet TV

prejšnji članek
MasterChef: To je Markova ljubezen
Resničnostni šovi
MasterChef: To je Markova ljubezen
naslednji članek
Častna meščana Ljubljane sta postala Elza Budau in Stanko Kristl
Svet slavnih
Častna meščana Ljubljane sta postala Elza Budau in Stanko Kristl