stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Poroka na prvi pogled: Blaž ni vrgel puške v koruzo

18. 5. 2023; 09.00
Avtor: V.M.
Blaž in Tina, Poroka na prvi pogled

Blaž in Tina foto: Planet TV

Čeprav se je zdelo, da sta Blaž in Tina tekom eksperimenta nenehno preživljala bitke, pa ju je težka izkušnja hkrati tudi povezala. Kaj se dogaja tri mesece po zadnjem snemanju?

Saj veste, ljubezni ne moremo izsiliti, zato eksperiment Poroka na prvi pogled še zdaleč ni tako preprost, kot se morda zdi gledalcem. Tina in Blaž sta skupno življenje popestrila s šaljivimi bitkami, a izziv zanju kljub temu ni bil lahkoten sprehod skozi gozd. Da sta prehodila pot do konca oddaje, sta mnogo prestala in se tekom preizkušenj tudi povezala.

Kaj pa danes? Tina in Blaž nimata več stikov, ju bosta pa vedno povezovali lastovici in skupni spomini. Blaž je z nami na kratko poklepetal o eksperimentu in življenju po njem.

Blaž in Tina foto: Planet TV

Blaž, eksperiment sta s Tino zapustila kot prijatelja. Pa sta po snemanju še ostala v stikih? 

Takoj po snemanju sva še imela stike, šli smo tudi na izlet v Trst. Kmalu za tem pa je vsa komunikacija nekako poniknila. 

Kako danes gledaš na celotno pustolovščino? 

Danes na celotno pustolovščino gledam kot na eno lepo izkušnjo, za katero mi ni žal. Predvsem sem vesel, da nama je s Tino kljub vsem vzponom in padcem uspelo priti do konca. 

Je izkušnja pozitivno vplivala nate? 

Celotno gledano je definitivno pustila pozitiven vpliv, a z grenkim priokusom na koncu zaradi zlomljene roke. Kakorkoli sva že imela s Tino 'borbe', sva jih skupaj tudi premagala in mislim, da en drugega tudi nekaj naučila. 

Tekom predvajanja oddaje si bil s strani gledalcev deležen zelo pozitivnega odziva. Nemara se je slednje poznalo tudi v tvojem zasebnem življenju – si morda v tem času spoznal dekle, ki ti je bolj pisano na kožo? 

Res je, prejel sem kar nekaj pozitivnih sporočil tekom oddaje. Priznam, da sem bil kar malce presenečen, sem pa vsakemu zelo hvaležen. Zaenkrat še nisem spoznal tistega dekleta, zaradi katerega pozabiš vse ostale. Sigurno pa nisem vrgel puške v koruzo glede ljubezni.

prejšnji članek
Botri: Danica zasebno navdušena nad Stipanom
Svet slavnih
Botri: Danica zasebno navdušena nad Stipanom
naslednji članek
Zaupali šovu, nato padli v dramo in spletke
Resničnostni šovi
Zaupali šovu, nato padli v dramo in spletke
#nasazenazenska
nasazenazenska