petelin, Glööckler
Svet24.si

Gasilci kokota Glööcklerja rešili pred loncem

borut petek
Necenzurirano

Sin novega lastnika Panvite z Borutom Petkom kupil luksuzno vilo v Poreču

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Zaupali šovu, nato padli v dramo in spletke

18. 5. 2023; 08.00
Avtor: V.M.
Tekmovalci šova Super par

Tekmovalci šova Super par foto: edit: njena.si

Pare je pred snemanjem skrbelo, da se ne bi med igrami zaradi napetosti sprli, a v resnici je bilo to še najmanj. Ko so se prižgale kamere, jih je čakal teren za spletke in dramo.

Čeprav je Super par tekmovalno obarvan šov, pa so ustvarjalci vseeno poskrbeli za začimbe, s katerimi so popestrili oddajo. Zanimive izzive je dopolnjevalo življenje v hiši, a če bi bili odnosi tekmovalcev složni, nemara za publiko željno dogajanja ne bi bilo tako zanimivo. Kako so dosegli, da so njihovo sobivanje razburkale drame in spletke, je sledilcem pojasnil Marko.

»Bila je zanimiva izkušnja in nama bo za vedno ostala v lepem spominu. Nama je bil všeč koncept, ker naj bi vse baziralo na zanimivih izzivih. In naj bi bil 'Feel good show'. Ampak ostaja grenak priokus, saj so s pravilom, da izločajo sotekmovalci, pripravili teren za dramo in spletkarjenje. Tega pa ne marava in bi dobro razmislila, ter podrobno pregledala vsa pravila in zanke, preden bi se spustila v kaj podobnega.«

Marko in Katarina foto: POP TV

Pravila v šovu se sicer ne zdijo nič posebnega, a pomembno vplivajo na razpoloženje in odnose v hiši. Ko se po pripravljenem terenu sprehodijo raznoliki karakterji, pozitivnega rezultata za dramo skorajda ni mogoče preprečiti. Pravila za obstanek in življenje v hiši so še posebej slabo vplivala na tiste, ki so tudi v realnem življenju naklonjeni alternativnim teorijam razlag stvari in dogodkov, saj so prikrite zamere in kipenje jeze še poslabšali vzdušje med sotekmovalci.

prejšnji članek
Poroka na prvi pogled: Blaž ni vrgel puške v koruzo
Resničnostni šovi
Poroka na prvi pogled: Blaž ni vrgel puške v koruzo
naslednji članek
Skrivnostna Anita in Damir zunaj šova postala pravi par
Resničnostni šovi
Skrivnostna Anita in Damir zunaj šova postala pravi par
#obraziavenija
obraziavenija