nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Poroka na prvi pogled: Gordana in Adam pričakujeta tretjega otroka!

23. 11. 2023; 08.00
Avtor: V.M.
Adam in Gordana

Adam in Gordana foto: RTL

Se še spomnite Gordane in Adama iz hrvaškega šova Poroka na prvi pogled? Zakonca bosta še povečala družino, pričakujejo namreč petega družinskega člana!

Ker je minilo že kar nekaj časa, naj vas spomnimo, kdo sta Adam in Gordana. Gre za akterja, ki sta se nepričakovan zaljubila v hrvaškem šovu Poroka na prvi pogled. V finalni oddaji so namreč razkrili, da je med snemanjem vzklila naklonjenost med Adamom, ki so mu strokovnjaki namenili Nikolino in Gordano, ki je bila v oddaji poročena z Dejanom. Parček si je po snemanju dal priložnost, se bolje spoznal in ugotovil, da sta ustvarjena drug za drugega.

Adam in Gordana sta kmalu po snemanju zaživela skupaj in se razveselila prvega otroka, nato pa se zaročila, poročila in še povečala družino. Danes imata skupaj dva sinova, Noela in Kaela, pred dnevi pa sta presenetila z novico, da pričakujejo novega družinskega člana.

»Delimo veselo novico, da nas bo spomladi znova obiskala štorklja. Spol je še skrivnost, lahko pa vam povem, da se ne glede na šokantno novico vsi zelo veselimo,« je na družbenem omrežju zapisal Adam in priložil še fotografijo, ki je nastala tik preden je starejši sin predrl črn balon za razkritje otrokovega spola.

prejšnji članek
Kmetija: Kamere ujele nenavadno početje
Resničnostni šovi
Kmetija: Kamere ujele nenavadno početje
naslednji članek
Na Kmetijo se vrača znan obraz, bival bo v hiški
Resničnostni šovi
Na Kmetijo se vrača znan obraz, bival bo v hiški
#nasazenazenska
nasazenazenska