palestina
Svet24.si

Bo Slovenija med prvimi priznala Palestino?

1664388706-21082006-3809c5aa897e1de8855faa79abd1a63c
Necenzurirano

Konec stečaja cerkvenega Zvona: izgubljenih 800 milijonov evrov, tožbe in ovadbe padle

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Poroka na prvi pogled: Tokrat brez mladine, ki hrepeni po pozornosti?

8. 2. 2024; 08.00
Avtor: V.M.
poroka-na-prvi-pogled

Poroka na prvi pogled foto: Planet TV

Letos je pred nami nekoliko drugačna sezona šova Poroka na prvi pogled. Tole vam bo všeč …

Če ste se poprej večkrat jezili, ker so v eksperimentu sodelovali že znani obrazi in zavijali oči ob mladih akterjih, ki so pred kamere stopili predvsem zaradi velike želje po pozornosti, pa se tokrat bojda obeta povsem drugačna zgodba. V tretji sezoni Poroke na prvi pogled namreč ne sodelujejo tako mladi ženini in neveste, pa tudi projektu so se pridružili zaradi priložnosti, da bi po nekoliko drugačni poti morda uspeli ustvariti obetavno razmerje.

»V novi sezoni imajo vsi naši kandidati že dovolj življenjskih izkušenj, da so zelo stabilni v svojih vrednotah in željah. Pa vendar se včasih presenetljivo zgodi, da se ponekod zanetijo izjemno močna čustva in jim te osebe slepo sledijo, čeprav jim v preteklosti sledenje tem čustvom nikoli ni prineslo zaželenih rezultatov,« je o novih akterjih skrivnostno spregovoril strokovnjak Timotej Strnad.

Kljub zrelejšim kandidatom pa spremljanje oddaje vseeno ne bo dolgočasno. »Ker ne gre zgolj za ljubezenski eksperiment, bomo letos videli tudi dramo, ki se nam lahko kaj hitro pripeti v realnem življenju. Od joka pred partnerjem, pogledovanja k drugi osebi ter predvsem ugotavljanjem ali je ta oseba prava zame? Ironično, pa bodo na tej poti nekateri med njimi, spoznali predvsem sebe,« pojasnjujejo na Planet TV, Timotej pa je skrivnostno omenil, da bomo že takoj na začetku priča,“ljubezenskemu bombardiranju. Hm, le kaj vse se obeta?

Strokovnjaki Poroka na prvi pogled foto: Planet TV

prejšnji članek
Na Prešernov dan tradicionalno številne prireditve
Kultura
Na Prešernov dan tradicionalno številne prireditve
naslednji članek
Bahra: Želim si samo strehe nad glavo
Resničnostni šovi
Bahra: Želim si samo strehe nad glavo