Progasti goz foto Davorin Tome
Svet24.si

Išče se največja slovenska kača! Ljudem je nenevarna, a zelo koristna na naših vrtovih

1695633573-dsc09685-1695633263267
Necenzurirano

Predsednico republike zapušča ključni sodelavec

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Poroka na prvi pogled: Tako velikega navdušenja še ni bilo

21. 3. 2024; 08.00
Avtor: V.M.
matic in katja1

Matic in Katja foto: edit: njena.si

Predstavitev zadnjega para je požela veliko navdušenja. Strokovnjaki so zadovoljni, vesela sta ženin in nevesta, gledalci pa navdušeni. Se obeta ljubezenska pravljica ali bo sledil preobrat?

Eksperimentu Poroka na prvi pogled sta se pridružila Matic Korošec in Katja Steblovnik. Najlepši par je nemudoma osvojil gledalce, ženin in nevesta pa sta tudi sama ugotovila, da so se strokovnjaki odlično odrezali, saj se neverjetno ujemata.

»Saj spoznaš osebo, s katero imaš nekaj skupnih točk, ampak da imaš toliko skupnih točk na enkrat, to je pa res redkost. Mislim ne vem, če se mi je že kdaj to zgodilo. Dejansko nikoli. Verjetno še sam sebi ne bi mogel bolje izbrati, tako da ste teoretično zadeli v piko,« je povzel prve vtise vidno zadovoljen Matic, Katja pa je svatom na poroki zaupala, da odkrivata vedno več skupnih lastnosti in zanimanj, poleg aktivnega življenjskega sloga ji je denimo všeč tudi to, da sta oba redoljubna.

Pa se bo tudi nadaljevanje razvijalo v tej smeri? Upamo. Parček zaenkrat veliko obeta, je pa Matic po prvi noči že odkril prvo točko, v kateri nista usklajena. Katja je namreč bolj nezaupljive narave, zaradi česar je izrazila željo, da bi s soprogom spala v ločenih sobah. Matic se je ob tem odzval razumevajoče, česar je bila Katja vesela, se pa zdi, da bi lahko ženin pričel na vse skupaj gledati osebno.

»Jaz se precej cenim in nikoli ne bi skočil v žensko, za katero nisem prepričan … ne da je nora name, ampak, da si me želi. Jaz jo bom osvojil, če bo ona čutila stvari, ki jih jaz rabim, da se prižgem,« je po odhodu v svojo sobo dejal Matic, Katja pa je izrazila olajšanje in hvaležnost, ker se je odzval tako mirno in razumno ter na prvo mesto postavil njeno dobro počutje.

Matic in Katja

Matic in Katja foto: Planet TV

prejšnji članek
Skrito v raju: Mlada igralka v objemu sprememb
Svet slavnih
Skrito v raju: Mlada igralka v objemu sprememb
naslednji članek
Viralen odziv na udarno kampanjo: 'Predvidevaj, da lahko in mogoče bom!'
Svet slavnih
Viralen odziv na udarno kampanjo: 'Predvidevaj, da lahko in mogoče bom!'