Resničnostni šovi
 

Rudi ob težkem fizičnem delu sanjari o službi na radiu

19. 6. 2024; 07.00
Avtor: V.M.
Rudi Mlakar

Rudi Mlakar foto: Planet TV

Priljubljen obraz eksperimenta Poroka na prvi pogled nam je zaupal svoje velike sanje. Že vrsto let v njem gori velika želja, da bi se preizkusil kot radijski napovedovalec vremena.

Rudiju Mlakarju se je ena velika želja že izpolnila, v eskperimentu Poroka na prvi pogled je namreč spoznal dekle, ki si tako kot on želi graditi kvalitetno partnersko razmerje. Medtem ko sta z Marjetko krenila na skupno življenjsko pot, pa v njem tli, prasketa in plameni še ena velika želja. Rudi nam je namreč zaupal, da ima tako kot Marjetka, tudi on vizijo o sanjski službi, ki bi jo, če bi dobil priložnost, opravljal s srčnostjo in entuziazmom.

»Ta želja po sanjski službi na radiu je v meni prisotna že iz mladosti. Žal pri uresničevanju teh korakov nisem imel uspeha, kar je razumljivo, saj brez izkušenj težko dobiš priložnost, pa četudi bi svoje delo opravljal srčno,« nam prične pripovedovati Rudi, ki zadnjih 13 let opravlja delo varilca. »To je težko delo, fizično,« pokima in nam zaupa, da se je že kot najstnik snemal, kako napoveduje vreme. »Žal pa nas življenje ne pripelje vedno tja, kamor bi si želeli. Vsak dan si med poslušanjem radia rečem, da bom nekoč tudi sam takole govoril. A zgolj sanjariti seveda ni dovolj. No, morda pa sedaj kdo prisluhne moji želji in me povabi, v ta svet, po katerem tako zelo hrepenim,« je iskreno podelil z nami svoje misli Rudi, ki je poznan tudi po svojem prostovoljskem delu.

»Pred leti sem v Ljubljani pomagal z dobrodelnostjo pri Zavodu za medgeneracijsko sodelovanje Sombioza, ko pa sem se preselil v Maribor, sem do približno enega leta nazaj pomagal pri dobrodelnem društvu Up-ornik, kjer sem nudil podporo upokojencem pod pragom revščine.«

Marjetka in Rudi na enem izmed izletov.

Marjetka in Rudi na enem izmed izletov. foto: Osebni arhiv

prejšnji članek
Nov igralec v seriji Botri se je tako kot njegov lik po vojni preselil v Kanado
Svet slavnih
Nov igralec v seriji Botri se je tako kot njegov lik po vojni preselil v Kanado
naslednji članek
Slovenski košarkar se je razveselil rojstva hčere
Svet slavnih
Slovenski košarkar se je razveselil rojstva hčere
#obraziavenija
obraziavenija

Napačno vnesen email naslov

  • Uporabite pravilen email naslov
  • npr.: "narocnik@mail.si"

Ta email naslov je že uporabljen!

Registracija je bila uspešna!

Prijavite se na e-novice

Zahvaljujemo se vam za prijavo.

Na svoj e-naslov boste prejeli potrditveno sporočilo.

Prišlo je do napake. Preverite vpisan e-naslov in znova poskusite.