nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Ozadje odmevnega razhoda s Sanjskim moškim

7. 2. 2020; 10.00
Avtor: V.M.
nuša-in-mijo

Nuša in Mijo foto: RTL

Da hrvaško-slovenska pravljica nima srečnega konca, ste mnogi vedeli, še preden se je na POP TV zavrtela prva oddaja šova Sanjski moški. A kaj se je pravzaprav zgodilo med simpatičnim parom, ko so žarometi ugasnili?

V hrvaškem resničnostnem šovu Sanjski moški je bila prav Slovenka Nuša Rojs dekle, ki ji je uspelo pritegniti Mija Matića. Kot je dejal, je poslušal srce in izbral dekle, s katero se je videl tudi v zunanjem svetu. A žal Nušina in Mijeva pravljica nima srečnega konca, ko so ugasnili žarometi, so se namreč ohladile tudi iskrice.

Nuša in Mijo foto: RTL

»Poskusila sem vse, a razmerje z Mijem ni uspelo, čeprav sem si z vsem srcem želela, da bi trajalo. Če ste vi razočarani, kako mislite, da je meni? Iz moje strani sem naredila vse, kar je bilo mogoče. Tudi sami lahko vidite, kako žalostne pesmi prepevam v zadnjem času,« je lansko leto po predvajanju zadnje oddaje na družbenem omrežju razkrila Nuša, ki je nato za hrvaškim medije pojasnila ozadje dogajanja.

»Ko se je šov zaključil, je bil Mijo kot majhen otrok, bil je srečen in vesel, da sva sama,« je za RTL dejala Nuša in pojasnila, da je nekaj časa ostala v Zagrebu in da je spoznala velik del njegovih prijateljev. »Potem sem od kolega izvedela, da za neko delo iščejo Slovenko in sem dejala, da se bom prijavila. Najprej mi je rekel, da bi to bilo dobro, nato pa se je distanciral. Ni mi več pisal, bilo mi je zelo težko. Po štirih dneh se mi je javil in mi povedal, da ne čuti več, da bi to bilo tisto pravo,« je Nuša z otožnim glasom povzela dogajanje.

prejšnji članek
Tako sta se Anamaria in Luka odzvala na govorice o razhodu
Svet slavnih
Tako sta se Anamaria in Luka odzvala na govorice o razhodu
naslednji članek
Jutranja ptica: Ayhan v resnici ni debelušna
Svet slavnih
Jutranja ptica: Ayhan v resnici ni debelušna