cg_zdravstveni_domovi
Svet24.si

Prihodki v zdravstvu so se v petih letih povečali za skoraj milijardo evrov

nov ct aparat, Pavel Berden in Dimitrij Kuhelj
Necenzurirano

Bolniki v UKC Ljubljana ostajajo brez preiskav. Kdo je kriv za to?

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Goran Jurenec spregovoril o razmerju s Hano

12. 2. 2021; 09.00
Avtor: J.K.
hana

Goran in Hana foto: RTL

Goran in Hana ne živita več skupaj, kar je med drugim tudi razlog, da so vzplamenele govorice, da sta se razšla. In kaj na vse to poreče sanjski moški?

Goran in Hana si na Instagramu ne sledila več, izbrisala sta skupne fotografije, Hana pa se je vrnila v Zagreb. A namigi, da sta se razšla, so kot kaže zgolj govorice, saj pravita, da še vedno uživata v skupni ljubezni. Kot sta pojasnila za hrvaško revijo, je njuna ljubezen enako močna, kot na začetku razmerja.

In kaj Goran meni o ljubezni, ki se je rodila pred resničnostno kamero? »Kadar govorimo o ljubezni v resničnostnem šovu, je vedno prisoten kanček dvoma. Jaz sem šel v šov, da bi nekoga spoznal in kot sem že rekel, ljubezen se zgodi, kot to najmanj pričakuješ. Med menoj in Hano se je že na začetku razvila kemija in tako se je pričela odvijati najina zgodba. Ne vem, kako bi se najina zgodba odvila, če se ne bi spoznala v šovu. Tega nikoli ne bova izvedela,« je pojasnil Goran in dodal, da se v šovu vse precej hitreje odvija, kot pa v resničnem življenju. Zmenki pred kamerami so namreč intenzivni, ljudje pa imajo možnost, da se v kratkem času bolje spoznajo.

Sanjski moški Hrvaške, Goran Jurenec

Sanjski moški Hrvaške, Goran Jurenec foto: Pop TV

prejšnji članek
Sašin Miha osupnil s svojim zbadljivim vedenjem
Svet slavnih
Sašin Miha osupnil s svojim zbadljivim vedenjem
naslednji članek
Telesne preobrazbe Jolande Čeplak
Zdravje
Telesne preobrazbe Jolande Čeplak
#nasazenazenska
nasazenazenska