1703079682-dsc6151-01-1703079660058
Svet24.si

Umrla je novinarka in publicistka Manca Košir, pogreb bo javen in odprt za vse

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Sanjski moški: Ob njej Gregor ne bi bil nikoli lačen

2. 4. 2021; 09.00
Avtor: J.K.
Jasmina Omeradžić

Jasmina Omeradžić foto: POP TV

Jasmina Omeradžić je domače zelo razveselila, ko je privolila, da se bo podala v bitko za srce Sanjskega moškega. Preverite, zakaj bi bila Mariborčanka dobra življenjska sopotnica.

Jasmina Omeradžić se rada ukvarja s športom, potuje, bere, uživa v naravi, nadvse rada pa se tudi suka po kuhinji. Pripraviti zna veliko jedi, zato Gregor v njeni družbi zagotovo ne bi bil lačen. In s katero jedjo bi ga skušala razveseliti? »Glede na to, da sem z juga, bi to bila sarma, polnjene paprike, kakšna pita ali kljuķuša z mesom. Glede na to, da je športnik, lahko kakšno rižoto ali ribo,« je Jasmina pojasnila v predstavitvenem klepetu.

Jasmina Omeradžić foto: POP TV/promocijski material

33-letnica, ki opravlja delo receptorke v hotelu, v življenju najbolj ceno iskrenost in dobroto. Tako kot Gregor, si tudi sama želi otroke, imela bi dva, lahko tudi tri. V razmerje je pripravljena vložiti veliko, seveda pa ne za vsako ceno. »V zvezi smo pripravljeni pretrpeti veliko, če nekoga iskreno ljubimo, premikamo tudi gore, dajemo druge, tretje možnosti. Trpimo tudi partnerjevo smrčanje in ostale pomanjkljivosti, kot sta zamujanje in iskanje nogavic. Čeprav si tega ne priznamo. Trpela pa ne bi nezvestobe, laži in tega, da sem nekomu samo opcija manipulacij in ostalih podlih igric.«

prejšnji članek
Gorski zdravnik se je poslovil, oboževalci neučakani
Svet slavnih
Gorski zdravnik se je poslovil, oboževalci neučakani
naslednji članek
Ženske navdušene nad njenimi lasmi – v resnici nosi lasuljo?
Svet slavnih
Ženske navdušene nad njenimi lasmi – v resnici nosi lasuljo?