Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Ženske navdušene nad njenimi lasmi – v resnici nosi lasuljo?

2. 4. 2021; 08.00
Avtor: J.K.
Iva Krajnc Bagola in Aljoša Bagola

Ivi Kranjc Bagola in mož Aljoša Bagola. foto: Mediaspeed

Iva Krajnc Bagola pogosto prejema pohvale za svoje svetle lase. Mnoge ženske namreč zanima, kako doseči tako lep in naraven barvni odtenek. Igralka je zato sklenila, da svojo malo skrivnost podeli z javnostjo …

Igralka Iva Krajnc Bagola pri delu v gledališču pogosto uporablja lasulje in lasne dodatke. Na ta način ohranja svežino in krepkost svojih las, saj zaradi lasulje niso izpostavljeni vsakodnevnemu oblikovanju in uporabi utrjevalcev, ki lahko ob preobilni uporabi poškodujejo lasno strukturo. V zasebnem življenju lasulj seveda ne uporablja, zdravi lasje, ki se lesketajo v lepih svetlih odtenkih so njeni, je pa res, da so barvani. »Veliko žensk me sprašuje, katero barvo za lase uporabljam,« je na družbenem omrežju zapisala Iva, ki je sklenila, da svojo malo skrivnost podeli z vsemi, ki si želijo doseči tako lep odtenek svetlih las. 

Iva Krajnc Bagola foto: pr

»Zasebno sem v zadnjih letih naklonjena svetlim, blond odtenkom, ki pa lahko zelo izsušijo lase in dolgoročno osiromašijo njihovo strukturo. Zato sem vesela, da sem odkrila barvo, ki omogoča želen videz in lase ohranja močne in neizsušene. Še posebej sem pa vesela, da gre za vrhunsko slovensko znamko, in sicer Subrina Saten. V sodelovanju z njihovimi strokovnjaki sem izbrala barvo 20/2, obogateno z novo formulo s ceramidno oljnim kompleksom, ki skrbi za izdatno nego, saj ceramidi v kombinaciji z olivnim in ricinusovim oljem obnovijo lomljiva mesta v laseh, jih okrepijo in jih navlažijo,« je pojasnila Iva.

prejšnji članek
Sanjski moški: Ob njej Gregor ne bi bil nikoli lačen
Resničnostni šovi
Sanjski moški: Ob njej Gregor ne bi bil nikoli lačen
naslednji članek
Hana postala solastnica podjetja, direktorica in lastnica lastne blagovne znamke
Svet slavnih
Hana postala solastnica podjetja, direktorica in lastnica lastne blagovne znamke