Progasti goz foto Davorin Tome
Svet24.si

Išče se največja slovenska kača! Ljudem je nenevarna, a zelo koristna na naših vrtovih

1664388706-21082006-3809c5aa897e1de8855faa79abd1a63c
Necenzurirano

Konec stečaja cerkvenega Zvona: izgubljenih 800 milijonov evrov, tožbe in ovadbe padle

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Kaja Casar: Ni mi bilo vseeno

4. 7. 2021; 07.56
Avtor: J.K.
kaja-casar

Kaja Casar foto: Osebni arhiv

Iz bitke za srce Gregorja Čeglaja se je poslovila Kaja Casar. V klepetu nam je zaupala svoje občutke in spregovorila o tem, kako se ji je spremenilo življenje zaradi šova Sanjski moški.

Kaja, tekom oddaje se je med vama z Gregorjem rodila prijetna sproščenost, ni se zdelo, da bi bilo zaigrano, tudi želja po osebnem kontaktu je bila videti naravna, pristna. Kako ste vse skupaj doživljali vi?

Ja defintivno je bilo sproščeno in ni bilo zaigrano. Z njim je vedno bilo prijetno, saj je vredu oseba. Jaz imam na njega in na celotno izkušnjo same lepe spomine, tako da mi ni žal, da sem bila del tega in mu želim vse dobro v prihodnosti.

Se vam je zdelo, da ste z Gregorjem bolj povezani, kot druga dekleta?

O tem nisem niti nikoli tako razmišljala, saj sem ga videla samo kakšen je, ko je z mano. Zato sem vedela, da neko povezavo imava, težko bi jo pa primerjala z ostalimi puncami.

Kaja Casar foto: Osebni arhiv

Kako ste se počutili, ko vas Gregor ni izbral? Ste bili razočarani?

Ko sem šla v to oddajo sem vedela, da bo punc veliko in sem se zavedala situacije v kateri sem bila, zato pretiranega razočaranja ni bilo. V tistem trenutku mi res ni bilo vseeno po tolikšnem času, ki smo ga preživeli skupaj. Je pa to odločitev na katero res ne moreš vplivati, lahko si samo to kar si in če ti je usojeno ti je, če ne pa pač ne. Ni pa nobenih zamer in sva v dobrih odnosih tudi sedaj po oddaji.

Kako je pojavljanje na malih ekranih vplivalo na vaše zasebno življenje?

Po resnici povedano bolj kot sem pričakovala. Definitivno pričakuješ, da bodo ljudje pač vedeli kdo si ampak ne v takšni meri. Mi je pa vedno zelo lepo, ko mi kdo napiše kakšno pozitivno sporočilo ali me ogovori kje na poti. Sem tudi res hvaležna za vsako priložnost, ki jo dobim in jih poskušam tudi čim bolje izkoristiti.

Zaradi družbenih omrežij so postali gledalci vse bolj pogumni, zastavljajo vam številna vprašanja, na katera prijazno odgovarjate. Imate morda ob vsem tem vrvežu tudi manj prijetne izkušnje.

Sama sem se pripravila na negativne »kritike«, ker sem vedela, da bodo, saj je to v človeški naravi. Jih je pa veliko manj, kot sem pričakovala, tako da neke neprijetne izkušnje zaenkrat nimam in upam, da tako tudi ostane. Bi se pa res še enkrat zahvalila vsakemu, ki si vzame čas in mi napiše pozitivno sporočilo/pohvalo, ki mi res pomenijo ogromno. Ko sem šla v oddajo, nisem čakala toliko pozitivnega odziva, zato mi to pomeni še toliko več.

Kaja Casar foto: Osebni arhiv

Kaj pa fantje, so tudi tako pogumni? Je morda kdo že pritegnil vašo pozornost?

Zaenkrat imam toliko drugih stvari, da bodo fantje malo počakali (smeh). Če koga spoznam kje spontano in mi bo všeč, se ne branim, nimam pa tudi nikamor sile, sem še mlada. 

Ste ostali v stiku z udeleženkami iz šova?

Ja, v stiku sem ostala z veliko puncami iz šova. Največ sem v stiku z Anjo Š. in Nino Savnik, ker smo se me tri res zelo povezale. Tudi z ostalimi puncami (Janina, Jasmina, Mary, Tjaša, Pia, Sandra) se slišim skoraj vsak dan, saj imamo v ta namen, da ne izgubimo stikov, tudi skupino na Vibru. 

Kaja Casar foto: Osebni arhiv

prejšnji članek
Sanjski moški razkril, katero damo je izbral na koncu
Resničnostni šovi
Sanjski moški razkril, katero damo je izbral na koncu
naslednji članek
Horoskop: Ohranite mirno kri, ravnajte preudarno
Horoskop
Horoskop: Ohranite mirno kri, ravnajte preudarno