pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola
Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski šoli

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Gregor: V resničnostnem šovu me ne boste več videli

5. 7. 2021; 06.00
Avtor: K.M.
Gregor Čeglaj

Gregor Čeglaj foto: Osebni arhiv

Včeraj se je zaključil resničnostni šov Sanjski moški, ki je med zvezde izstrelil Gregorja Čeglaja. Ta pa je zdaj spregovoril o tem, kaj bi sam v šovu spremenil, zakaj se jima z Anjo ni izšlo in ali ga bomo v resničnostnih šovih še videli.

Gregor Čeglaj je na koncu šova za svojo sopotnico izbral Anjo Širovnik, a se njuno razmerje potem, ko so ugasnile kamere ni razvilo. "Sva ugotovila, da so ta leta res prevelika razlika, da je ona morda še v fazi, ko se še išče, ne ve, kaj bi jaz pa kar dobro vem, kaj bi, veliko je takih stvari, zaradi katerih sva rekla, da se ne bova zapletala, igrala s čustvi in da je mogoče boljše, da sva prijatelja," je voditeljema Robertu Roškarju in Anji Ramšak zaupal v jutranjem programu Radia 1.

Anjino plat zgodbe si lahko preberete TUKAJ >>KLIKNITE<<.

Gregor je sicer še pojasnil, da to, da je on Anjo na koncu izbral, ne pomeni, da avtomatsko postaneta par, pomeni zgolj, da je bila posebna punca, ki je izstopala. "Nekaj minut pred tem, ko sem se moral odločiti, sem bil 100% prepričan, da ne bom nobene. Nato pa je Anja pristopila do mene in mi za rojstni dan podelila majhno pozornost, kar mi je bilo zelo simpatično, saj je pokazala, da zna z malenkostmi pokazati svojo naklonjenost."

Bi kaj spremenil? Sanjski moški je še namignil, kaj bi v šovu spremenil, če bi to lahko storil pred snemanjem. "Če bi imel možnost, da sam izberem 23 punc, ker če ti jih nekdo drug izbere, je res težko, bi izbral take, ki so meni všeč karakterno in vizualno. Rabil bi več časa za snemat, mi smo imeli mesec in pol, to je ful premalo, ful je velik pritisk. Vsaj tri mesece. Ampak to rečem za nazaj. Zdaj ne grem nikamor več. Zaključil sem s šovi."

prejšnji članek
Dončića vsem pokazala, kakšen je njun odnos?
Svet slavnih
Dončića vsem pokazala, kakšen je njun odnos?
naslednji članek
Kataya razkrila svojo neverjetno ljubezensko zgodbo
Svet slavnih
Kataya razkrila svojo neverjetno ljubezensko zgodbo