stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

POP TV išče sanjskega moškega

27. 10. 2021; 09.00
Avtor: V.M.
Sanjski moški

Sanjski moški foto: POP TV

Po sezoni z Gregorjem Čeglajem v glavni vlogi je sedaj napočil čas za novo zgodbo. Na POP TV so tako že zavihali korake, iščejo namreč gospoda pravega, takšnega, ki bo lahko stopil v čevlje Sanjskega moškega. Poznate primernega?

Resničnostni šov Sanjski moški je dvignil veliko prahu. Da ga čaka tako turbulentno obdobje, si ni predstavljal niti Gregor Čeglaj, ki je s predvajanjem TV oddaje hipoma postal eden najbolj znanih obrazov. In čeprav so mnogi tekom spletnih komentarjev divje zavijali z očmi, se je v realnem svetu odvijala povsem druga zgodba. Vsi so želeli košček sanjskega moškega, Gregor pa se je nemara znašel na veliki preizkušnji, kako tekom kaotičnega obdobja ohraniti mirnost, strpnost in profesionalno držo.

Gregor Čeglaj, Sanjski moški foto: POP TV

Za Čeglaja je sedaj to poglavje končano, napočil je namreč čas, da prične novo zgodbo pisati nov obraz. Seveda ima vsak svojo predstavo o tem, kakšnemu moškemu pritiče naziv sanjski, a kljub raznolikim okusom bo na 'prestol', pod žaromete televizijske hiše POP TV, sedel le eden.

Poznate samskega mladeniča, ki bi se lahko sončil pod nazivom sanjski moški? Nemara pa potrebuje le malo vzpodbude, da se odpravi na nepozabno pustolovščino, kjer ga morda čaka ljubezen, po kateri hrepeni …

Prijavnica za sanjskega moškega se nahaja TUKAJ. Na POP TV dopuščajo tudi možnost, da kar vi sami prijavite prijatelja, znanca ali preprosto tistega luštnega moškega, ki je v vaših očeh sanjski.

prejšnji članek
Anže po vrnitvi iz šova zbolel za koronavirusom
Resničnostni šovi
Anže po vrnitvi iz šova zbolel za koronavirusom
naslednji članek
Tako čudovito poročno obleko je imela Lora Roglič
Svet slavnih
Tako čudovito poročno obleko je imela Lora Roglič