nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Tokrat po koncu šova Sanjski moški ni drame med dekleti

14. 10. 2022; 12.00
Avtor: V.M.
Sanjski moški

Sanjski moški foto: VOYO

Če so se lanskoletne udeleženke šova Sanjski moški zapletale v nenehne drame, je bojda letošnje leto povsem drugače. Preverite, kaj se dogaja …

Zaradi neprimernega vedenja nekaterih udeleženk lanske sezone šova Sanjski moški, so si kandidatke med gledalci hitro prislužile posmehljiv podton naziva 'sanjske ženske'. A zgodbe, ki so jih lahko spremljale tudi nove kandidatke, so kot kaže služile kot nauk, kako se ni modro nespametno vesti in se na očeh javnosti zapletati v dramatične medsebojne odnose.

Nastja in Mia sta šov zapustili prvi. foto: POP TV

Da so odnosi med dekleti v novi sezoni povsem drugačni, je že na začetku pustolovščine opazil voditelj Nejc Šmit, kot je pojasnil, so se kandidatke med seboj zelo povezale. Kaj pa napeto vzdušje, ki smo mu bili priča v prvih dveh oddajah? Govorilo se je, da se obeta drama in snovanje klanov, se te napetosti občutijo tudi po koncu snemanja?

»Ne, klani niso ostali. Vse se med seboj zelo dobro razumemo. Skupaj smo se tudi odpravile na žur, tako da mislim, da smo top ekipa,« je v oddaji POP IN pojasnila Mia Mahnič, Nastja Andrushchenko pa je pripomnila, da so sicer v stiku, a da se sestaja le tista večina, ki je bliže doma druga drugi.

prejšnji članek
Družabni ples v Festivalni dvorani
Svet slavnih
Družabni ples v Festivalni dvorani
naslednji članek
Pretkani Denis v areno z igro v igri in močjo tigra
Resničnostni šovi
Pretkani Denis v areno z igro v igri in močjo tigra