Robert Golob
Svet24.si

Robert Golob o priznanju Palestine: »Grozote so nedopustne in se morajo končati«

borut petek
Necenzurirano

Sin novega lastnika Panvite z Borutom Petkom kupil luksuzno vilo v Poreču

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Sanjski moški: Modra ženska, o kateri boste še slišali

3. 11. 2022; 06.00
Avtor: V.M.
anja-rijavec, sanjski-moški

Anja Rijavec foto: VOYO

Anja Rijavec je s svojim spoštljivim, gracioznim vedenjem in modrimi besedami v resničnostnem šovu Sanjski moški pustila velik pečat. Že drži, da ni sodila v letošnjo mladinsko obarvano oddajo, a verjemite, da boste o njej še slišali …

Anja Rijavec je navdušila že v prvem delu oddaje, ko je med kratkim predstavitvenim klepetom z Blažem kreativno prepletla pomen darila z gradnjo ljubezenskega razmerja. Čeprav se je močno razlikovala od vseh deklet, je ves čas spoštljivo povezovala odnose in bila v navdih tudi gledalcem pred malimi zasloni.

Žal pa Anje ne bomo več spremljali v oddaji, Blaž je namreč sklenil, da je napočil čas za slovo. S to mislijo se je vse glasneje spogledovala tudi sama, oba sta namreč prišla do spoznanja, da sicer bereta isto knjigo, a da se ona nahaja nekaj poglavij pred njim.

Anja Rijavec foto: VOYO

»Dragi Blaž, jaz mislim, da si sprejel dobro odločitev, ker tudi meni se zdi, da mi bolj kot stranska vloga v mladinski povesti, pristaja glavna vloga v kakšnem težko karakternem romanu. Imaš še veliko krasnih punc, če boš iskal ljubezen, jo boš našel,« je ob slovesu postregla z zadnjimi modrimi besedami Anja, pred poslednjim pogledom v kamero pa še opomnila dekleta, naj držijo glavo, želje in standardne visoko.

A čeprav je Anja kameram pomahala v slovo, že piše prav posebno poglavje, ki ne bo ostalo neopaženo. O čem natanko teče beseda, se sprašujete? Ostanite radovedni, zaupamo vam kmalu …

prejšnji članek
Urška Majdič in Tin Vodopivec par tako zasebno kot tudi poslovno
Kultura
Urška Majdič in Tin Vodopivec par tako zasebno kot tudi poslovno
naslednji članek
Kmetija: Denis prišel po slavo in ime
Resničnostni šovi
Kmetija: Denis prišel po slavo in ime