petelin, Glööckler
Svet24.si

Gasilci kokota Glööcklerja rešili pred loncem

borut petek
Necenzurirano

Sin novega lastnika Panvite z Borutom Petkom kupil luksuzno vilo v Poreču

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Tik pred zdajci preobrat, Blaž in Kristina sta se razšla

19. 12. 2022; 10.00
Avtor: V.M.
konec

Sanjski moški foto: edit: njena.si

Danes naj bi gledalci šova Sanjski moški izvedeli veselo novico, da sta Blaž Kričej Režek in Kristina Miler ostala par tudi potem, ko so kamere ugasnile. Čeprav je bilo vse pripravljeno na razglasitev, se je tik pred zdajci zapletlo.

Za vas smo imeli veselo novico, da je parček ostal skupaj tudi po koncu šova Sanjski moški. A do slednjega žal ne bo prišlo, saj je bilo že na snemanju v minulem tednu jasno, da so med njima iskrice ugasnile. Da sta se razšla, so nam sedaj potrdili tudi na POP TV, kjer so prav tako presenečeni nad zaključkom pravljice.

In kaj se je v minulih mesecih dogajalo med sanjskim parčkom? Naj poudarimo, da naklonjenost, ki ste jo videli na TV ekranih ni bila zaigrana, med Blažem in Kristino so resnično zaplamenela čustva, ki sta se jim po snemanju tudi v polnosti predala. Kot nam je zaupal Blaž, sta uresničila tudi tisto romantično idejo o morskem zmenku pod zvezdami.

"Na začetku nama je šlo lepo, odpeljal sem jo na morje, na barko, šla sva v terme in potovala po Hrvaški obali. Kmalu sem dobil vrhunsko karierno priložnost kot kapitan na večji motorni jahti, ki je nisem želel zavrniti in na žalost sem odšel na morje še preden sva lahko zgradila močen odnos, ki bi zdržal mojo odsotnost brez težav. Sicer me ni bilo le slab mesec, ampak vseeno," je Blaž pojasnil za njena.si.

Pa je pravljice čisto zares konec? Kakšna prihodnost se slika pred očmi? "Svet mnogih pasti in priložnosti. V dvoje je vedno slajše," zaključi Blaž, ki pušča vrata za sanjsko Kristino še vedno odprta ...

Več o romantični pustolovščini pa vam bo Blaž zaupal v naslednji objavi. Vabljeni na njena.si.

prejšnji članek
Tom Zupan priredil zabavo, kdo se je veselil njegove zmage?
Resničnostni šovi
Tom Zupan priredil zabavo, kdo se je veselil njegove zmage?
naslednji članek
Skok na samostojno pot je bila najboljša življenjska odločitev
Svet slavnih
Skok na samostojno pot je bila najboljša življenjska odločitev