Progasti goz foto Davorin Tome
Svet24.si

Išče se največja slovenska kača! Ljudem je nenevarna, a zelo koristna na naših vrtovih

1664388706-21082006-3809c5aa897e1de8855faa79abd1a63c
Necenzurirano

Konec stečaja cerkvenega Zvona: izgubljenih 800 milijonov evrov, tožbe in ovadbe padle

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Sanjski moški: Blaž uživa v pozornosti

24. 12. 2022; 08.00
Avtor: V.M.
Blaž Kričej Režek

Blaž Kričej Režek foto: Mediaspeed

Resničnostni šov Sanjski moški se je zaključil, akterji romantične pustolovščine pa bodo še nekaj časa privabljali poglede. Da je postal znan obraz, godi zlasti Blažu, ki skuša v vsej pozornosti predvsem uživati. Poglejte, kaj se mu dogaja …

Blaž Kričej Režek je v tem letu okusil dve zanimivi življenjski izkušnji. Prva se je odvila tekom snemanja resničnostnega šova Sanjski moški, druga pa poteka vse odkar so pričeli oddajo predvajati po televiziji in ga gledalci prepoznavajo na vsakem koraku. Kako sam doživlja vse skupaj in kako se počuti ob vsej pozornosti, ki jo je deležen?

»Hvaležen sem, za to izkušnjo in ob gledanju oddaje podoživljam nekatere trenutke. Vesel sem za pozitivne odzive in me še vedno preseneča, kako lahko nekomu polepšam dan že z eno sliko ali objemom. Hkrati pa se zavedam da to ne traja zavedno in poskušam v pozornosti uživati,« je za njena.si pojasnil 23-letnik, ki je na nekatere gledalce naredil močan vtis.

»Blaž Kričej Režek si zgled tudi mojemu malemu 11 letnemu sinu, ki ima punco že 1 leto in pravi, da si mu dal veliko idej za zmenke. Zavedaj se da s svojo čudovito osebnostjo dvigaš meje vrednot v partnerskih odnosih pri mladih in starejših. Hvala ti,« je z laskavim komentarjem na Blaževem spletnem profilu presenetila mamica Mojca.

prejšnji članek
Tadej Golob po življenjski preizkušnji
Svet slavnih
Tadej Golob po življenjski preizkušnji
naslednji članek
Umrl je Massimo Savić
Svet slavnih
Umrl je Massimo Savić