1703079682-dsc6151-01-1703079660058
Svet24.si

Umrla je novinarka in publicistka Manca Košir, pogreb bo javen in odprt za vse

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Se sanjski Kaja in Anja še razumeta?

2. 1. 2023; 10.57
Avtor: K.M.
Kaja Casar in Anja Širovnik

Kaja Casar in Anja Širovnik foto: Instagram

Tekmovalki prve sezone šova Sanjski moški Kaja Casar in Anja Širovnik sta se lansko leto preselili na španski otrok Tenerife. Pa se danes sploh še razumeta?

Kljub temu, da sta se v resničnostnem šovu borili za naklonjenost istega moškega, sta iz Sanjskega moškega izvlekli sanjsko prijateljstvo. Kaja Casar in Anja Širovnik sta postali odlični prijateljici, lanskega februarja pa sta spakirali kovčke in se začasno preselili na španski otok Tenerife. Ta ju je tako zelo navdušil, da se z njega, razen za krajše dopuste, sploh še nista vrnili. Številni pa se sprašujejo, če sta dekleti sploh še prijatleljici.

Anja Širovnik, Kaja Casar foto: M24

Ljubezen

Anja, tista, ki je na koncu osvojila srce sanjskega moškega, za kakšno minuto, je na otoku našla ljubezen. Že nekaj mesecev je namreč srečna v objemu Venezuelca Abrahana Torresa. Kljub temu, da dekleti na otroku sicer živita skupaj, Anja vse več časa preživlja pri svojem izbrancu. Hkrati pa sta si dekleti našli tudi različne hobije. Anja recimo uživa v plesu, Kaja pa se dnevno udeležuje ur deskanja na vodi. 

Novoletno praznovanje

Dekleta se tako na družbenih omrežjih velikokrat soočata z vprašanji, če sta sploh še prijateljici in kakšen je njun odnos. Seveda obe vedno potrdita, da se še vedno odlično razumeta, a da nimata istih dnevnih obveznosti. Kar je seveda enako pri vseh prijateljih. Letos pa sta v novo leto vstopili skupaj, na isti zabavi. Z nje sta seveda posneli tudi skupna voščila za spletne prijatelje. In pa spodnji videoposnetek. 

prejšnji članek
Saša Lešnjek po ločitvi oporo našla v družini
Svet slavnih
Saša Lešnjek po ločitvi oporo našla v družini
naslednji članek
Pevka Lana Jurčević že 4 leta kroji lepotno industrijo
Moda&Lepota
Pevka Lana Jurčević že 4 leta kroji lepotno industrijo