stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Kandidatke šova Sanjski moški odvrgle oblačila

14. 1. 2023; 08.00
Avtor: V.M.
sm razgaljene

Tjaša, Tina, Hana, Maja, Pia foto: edit: njena.si

Ne, seveda ne govorimo o vseh 21-ih kandidatkah minule sezone. Je pa med njimi šest pogumnih, med njimi pa še dve, ki po drznosti prekašata preostale štiri.

Šov Sanjski moški se je pred koncem leta tudi uradno končal, udeleženke pa so se po vsem pompu, ki ga je v njihovo življenje prineslo pojavljanje na televiziji, bolj ali manj vrnile nazaj na svoje tirnice. Nekatere so tja zdrsnile mirno in tiho, druge pa skušajo prepoznavnost izkoristiti za poslovne priložnosti, pri čemer so jim seveda v veliko pomoč družbena omrežja. So pa tokrat dekleta nekoliko bolj pogumna, saj sledilce ne razvajajo le s kodami za popuste pri nakupi kozmetičnih izdelkov in modnih oblačil. Zelo popularno je namreč zapeljivo spodnje perilo, s katerim poskrbijo za dvig temperatur med spletnimi zidovi.

Suki je v perilu že pred časom navdušila kot model, a se tokrat kot znan obraz v tej izdaji ni predstavila na spletu. »Na tleh, a še vseeno nad vami,« je z razgaljenimi posnetki samozavestno opozorila nase Ana Hrovatin, medtem ko sta Hana Ševič in Maja Grintal nežno zazibali poglede nad romantično podobo. Da pa je med pregledovanjem spletnih vsebin postalo sledilcem pošteno vroče, sta zagotovo najbolj udarno poskrbeli Tina Blašković in stara znanka Tjaša Kramarič, ki sta prav nič sramežljivo pozirali v spodnjem perilu. Tjaši se je sicer že po predzadnji sezoni pridružila tudi Pia Gavrič, ki je s prijateljico pred objektivom fotografa Aleša Bravničarja pozirala povsem gola, grele so ju namreč le nogavice.

prejšnji članek
Kristina Miler se je predstavila kot pevka
Svet slavnih
Kristina Miler se je predstavila kot pevka
naslednji članek
Sin Sebastiana Cavazze uspešen glasbenik in umetnik
Svet slavnih
Sin Sebastiana Cavazze uspešen glasbenik in umetnik