franci kek
Lady

Petru Vilfanu je dal banano

1683742138-dsc7401-01-1683742078843
Necenzurirano

Kenguru v togi ali zakaj Jaklič ne bi smel več biti ustavni sodnik

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Olivera prihaja v eksperiment Poroka na prvi pogled

30. 1. 2023; 07.00
Avtor: V.M.
Olivera Matijević

Olivera Matijević foto: RTL, edit: njena.si

Pozornosti željna Hrvatica Olivera Matijević, ki ste jo spoznali v šovu Sanjski moški, bo znova stopila pred resničnostne kamere.

Hrvaški gledalci se bodo lahko z današnjim dnem zabavali ob gledanju nove sezone eksperimenta Poroka na prvi pogled (Brak na prvu). Kot so sporočili ustvarjalci resničnostnega formata oddaje, se bo eksperimentu pridružila tudi Olivera Matijević, ki je v šovu Sanjski moški pritegnila veliko pozornosti s svojim vedenjem, komunikacijo in od samozavesti prekipevajočo držo.

»S svojo udeležbo sem zelo zadovoljna, bilo je zelo zanimivo. Žal mi je le, da sem bil do nekaterih deklet preblaga. Mislim, da so si mnoge zaslužile, da se do njih vedem, kako bi rekla, bolj realno,« je po slovesu iz šova Sanjski moški dejala Olivera, od katere si kot kaže produkcija znova obeta popestritev.

»Bila je zelo zanimiva nova izkušnja, vendar mi ženinove izjave niso bile ravno všeč,« je eksperiment komentirala Olivera, medtem ko ustvarjalci še niso potrdili, kakšna bo pravzaprav njena vloga v oddaji. Ali bo ena izmed nevest ali pa bo sodelovala s kakšnim drugim namenom, bo jasno v prvi epizodi, ki se na RTL-u prične nocoj.

Olivera Matijević foto: RTL

prejšnji članek
Botri: Tako uspešna je družina 'dedka Akrapa'
Svet slavnih
Botri: Tako uspešna je družina 'dedka Akrapa'
naslednji članek
Otroka Tanje Žagar bosta prejela dragoceno darilo
Svet slavnih
Otroka Tanje Žagar bosta prejela dragoceno darilo
#nasazenazenska
nasazenazenska