stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Hana Rodić v svoj videz 'vložila' 12 tisoč evrov

19. 4. 2023; 07.00
Avtor: K.M.
Hana Rodić

Hana Rodić foto: Instagram

Odkar se je prvič pojavila v hrvaškem šovu Sanjski moški, se je Hana Rodić vizualno močno spremenila. Tudi zaradi dragih lepotnih operacij in popravkov.

Javnost je 25-letno Hano Rodić spoznala v prvi sezoni hrvaške različice šova Sanjski moški (Gospodin savršeni), v kateri ni zmagala, a se je po koncu vseeno spustila v razmerje z Goranom Jurenecem. Od konca leta 2021 po nekaj vzponih in padcih v razmerju v Berlinu živita skupaj. Pred dobrim mesecem dni pa se je Hana odpravila na Hrvaško, kjer jo je čakala operacija nosu. O številnih lepotnih popravkih in videzu je spregovorila za hrvaški portal 24 sata.

"Uredila sem si vse, kar sem želela in sem zadovoljna s svojim videzom. V načrtu nimam nič novega, česar že nisem uredila, v načrtu pa imam ponovno operacijo dojk in vstaviti nekoliko bolj naravno obliko, da ne bodo tako okrogle, ampak je še čas," je med drugim povedala Hana, ki naj bi za svoj videz z operacijami zapravila okoli 12 tisoč evrov. "Nehala sem šteti, ampak mislim, da je okoli 12 tisoč evrov, mogoče malo več."

prejšnji članek
Dobrotnik leta 2022 je Jurij Juhant
Svet slavnih
Dobrotnik leta 2022 je Jurij Juhant
naslednji članek
Brina (MasterChef) o najtežjih trenutkih v tekmovanju
Resničnostni šovi
Brina (MasterChef) o najtežjih trenutkih v tekmovanju