stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Brina (MasterChef) o najtežjih trenutkih v tekmovanju

19. 4. 2023; 06.00
Avtor: K.M.
Brina Robinik Kobal2

Brina Robinik Kobal foto: Pop TV

21-letna tekmovalka se je morala dokaj nepričakovano posloviti od tekmovanja. Kako pa danes gleda na svoj izpad in najbolj težke trenutke v MasterChef kuhinji?

Kaj ti je dal MasterChef?

Masterchef mi je dal veliko, saj je bila to zelo pomembna in zanimiva izkušnja. Med tekmovanjem sem se resnično ogromno naučila. Morda ne toliko o samem kuhanju, kolikor o sami sebi. Na kuharskih tečajih smo ponavljali osnove, ki jih je vedno dobro ponoviti, veliko sem se naučila tudi od sotekmovalcev, saj je vsak od nas v kuhinjo vstopil s svojimi izkušnjami in res je bilo lepo, da smo jih lahko delili med seboj. Masterchef mi dal priložnost izboljšanja svojih kuharskih spretnosti in spoznanja novih kuharskih tehnik ter dobila sem dragocene nasvete od kuharskih šefov. Hkrati sem veliko gradila na sebi, na svoji samozavesti. Spoznala veliko novih ljudi, s katerimi se ustvarila tako prijateljske kot poslovne stike.

Preberite še: Ali Brina obžaluje, da je šolo postavila na stran? >>KLIKNITE TUKAJ<<

Kdaj ti je bilo v tekmovanju najtežje?

Ne vem, če sploh lahko spomnim na najtežji trenutek v Masterchefu, ker mislim, da nisem prišla tako daleč v tekmovanju, da bi lahko doživela tako imenovani 'breaking point'. Stresno in naporno je bilo samo snemanje in kuhanje pred kamero, sami izzivi pa so mi bili zanimivi, ne pa težki.

Kaj misliš, da je šlo v zadnjem kuhanju narobe in kaj bi spremenila ali v prvem delu izziva ali v drugem delu torej samem kuhanju?

Brina Robinik Kobal: Študentka komunikologije foto: POP TV

Že v samem začetku mi je šlo zelo dobro, naredila sem lepo testo, tehniko sem imela 'naštudirano'. Moji rigatoni so bili vedno popolni, a očitno ne dovolj. Za las sem zgrešila balkon, vendar za nazaj ne bi nič spremenila. V drugem delu kuhanj sem popolnoma zaupala v kakovost svojega »krožnika«. Okuse omake sem imela do potankosti naštudirane, ker sem vedela, kaj sodniki želijo od mene. Njihovo navodilo se je glasilo: »poročiti 'rigatone z omako' in to sem tudi naredila. Dostavila sem okusno, kremno omako. V njej nisem videla nobene napake

prejšnji članek
Hana Rodić v svoj videz 'vložila' 12 tisoč evrov
Resničnostni šovi
Hana Rodić v svoj videz 'vložila' 12 tisoč evrov
naslednji članek
Denis Avdić je za službo moral na avdicijo
Svet slavnih
Denis Avdić je za službo moral na avdicijo