klemen boštjančič
Svet24.si

Svoboda ima še tretjega podpredsednika, nimajo pa še kandidatne liste za evropske volitve

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Denis Avdić je za službo moral na avdicijo

19. 4. 2023; 05.00
Avtor: K.M.
Miha Deželak, Denis Avdić in Jana morelj

Miha Deželak, Denis Avdić in Jana morelj foto: Promocijski material

Si predstavljate, da se je moral Denis Avdić za svojo današnjo službo pred leti boriti kar na avdiciji.

Vzdušje na Radiu 1 je bilo včeraj slavnostno obarvano, saj je radio praznoval 'sladkih 16' let. Voditelji Denis Avdić, Miha Deželak in Jana Morelj so med drugim tudi obujali spomine na to čudovito obdobje in se predvsem spominjali trenutkov, ko so prišli na Radio1.

Deželak je bil športni novinar, Jana je skrbela za prometne informacije, Avdić pa je uspel na radio priti preko avdicije, saj je v tistem času opravljal delo policista. In tudi, ko mu je uspelo postati del fantastične radijske ekipe, mu ni bilo najlažje, saj je na začetku moral kombinirati delo policista v nočnih urah z delom na radiu čez dan. K sreči se je kmalu odločil, da je njegova prihodnost radio in ostalo je zgodovina.

'Posladkali' so se s slastno torto. Ta pa ni bila klasično sladka, temveč slana! Narejena je bila iz suhih mesnin in sira, vsem pa je šla zelo v slast. foto: Radio 1

Včeraj ni bil v Denis Avdić Showu nihče lačen, kajti kljub temu, da so voditelji na keto dieti, so se lahko 'posladkali' s slastno torto. Ta pa ni bila klasično sladka, temveč slana! Narejena je bila iz suhih mesnin in sira, vsem pa je šla zelo v slast. Sicer pa so bili voditelji najbolj veseli, da so se rojstnega dne spomnili njihovi številni prijatelji, poslušalci Radia 1, ki so jim skozi cel dan pošiljali voščila. »Lepo je bilo slišati, da so nas vzeli za svoje in da smo njihov najljubši radio, ki vedno poskrbi za dobro voljo in še več dobre glasbe. Velik del programa Radia 1 pa je postala tudi dobrodelnost s katero bomo nadaljevali, dokler bo to potrebno. Vsi obljubljamo, da bomo takšni ostali tudi v prihodnje,« so še sporočili radijci.

prejšnji članek
Brina (MasterChef) o najtežjih trenutkih v tekmovanju
Resničnostni šovi
Brina (MasterChef) o najtežjih trenutkih v tekmovanju
naslednji članek
Znanstveno je dokazano, da je narava zdravilna
Zdravje
Znanstveno je dokazano, da je narava zdravilna
#nasazenazenska
nasazenazenska