stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Slovenija v žaklju ali ko je dovoljeno vse

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Sanjski Kaja Casar in Anja Širovnik ne živita več skupaj

3. 5. 2023; 07.00
Avtor: K.M.
Anja Širovnik, Kaja Casar

Anja Širovnik, Kaja Casar foto: M24

Finalistki prve sezone šova Sanjski moški Kaja in Anja sta se pred dobrim letom skupaj preselili na Tenerife. Zdaj je deljenja skupnega doma konec.

Kaja Casar in Anja Širovnik sta med snemanjem šova Sanjski moški postali dobri prijateljici. Celo tako dobri, da sta se pred dobrim letom dni odločili za skupno selitev na španski otok Tenerife. Najprej za poskusno dobo kakšnega meseca dni, nato pa za daljše obdobje. Zaenkrat je videti, da nobene ne vleče nazaj v domovino, se ja pa končala njuna skupna pot, ki sta jo skoraj letno dni tkali kot sostanovalki.

Anja je namreč na otoku našla svojega sanjskega moškega. Že septembra je uradno potrdila, da je v razmerju s plesalcem Abrahanom Torres​om, ki sicer prihaja iz Venezuele. V zadnjih mesecih pa je vse več in več časa preživljala pri njemu. Te dni pa se bo tudi uradno preselila v njegovo stanovanje, saj je selitev osebnih predmetov v resnici že v sklepni fazi. To pa ne pomeni, da bo Kaja od zdaj naprej živela sama, saj se v resnici sredi meseca, ko se vrne iz obiska v Sloveniji, seli tudi ona. 

Takole je pojasnila na družbenem omrežju: "Se selim tudi jaz, ko pridem iz Slovenije. Midve sva trenutno v Costa Adaje, meni pa se vse dogaja na Las Americas, kar je cca 3 kilometre stran. Tako da se z junijem selim v sam center Las Americas in bom imela vse na dosegu roke in ne bom rabila 30 minut v eno smer. Resnica je, da so se cene najemnine zelo dvignile in enosobnega stanovanja pod 1000 € mesečno ne dobiš."

prejšnji članek
Michael Douglas s častno zlato palmo v Cannesu
Svet slavnih
Michael Douglas s častno zlato palmo v Cannesu
naslednji članek
Takšen pevski talent ima Viktorija Bencik Emeršič
Kultura
Takšen pevski talent ima Viktorija Bencik Emeršič