stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Se je izplačalo? Drama uspela, a je bilo potrebno veliko truda …

3. 5. 2023; 07.00
Avtor: V.M.
Poroka na prvi pogled

Maša foto: Planet TV

Da složnost in romantični prizori za gledalce niso tako zanimivi kot drama, prav dobro ve Maša, ki je zagotovo poskrbela za visoko gledanost sinočnje epizode. Vas zanima na čigav račun?

Zadnjo večerjo eksperimenta Poroka na prvi pogled je zaznamoval dramatičen spor med Meri in Mašo. Slednja ni skrivala osuplosti in razočaranja nad vedenjem razburjene Meri, ki ji je skušala pojasniti, da se je Matevž za njenim hrbtom skrivaj dogovarjal za zmenek z drugim dekletom. Ob tem je vztrajala, da ne dela in da ne želi delati nikakršne drame. »Jaz sem zaključila, jaz nočem nobenemu večerje pokvariti in se mi ne da … Tukaj mene ne rabiš mešati, ne rabiš mene kriviti, jaz verjamem, da bi rada enega tretjega krivca očitno našla,« je Maša na večerji dejala Meri in ji podala oceno, da se postavlja v vlogo žrtve.

Maša in Meri foto: Planet TV

Ob videnem nemara mnogim ni bilo prav dobro jasno, kaj se dogaja. A zgodba ima večplastno ozadje, nastala pa je iz težkega spora med Mašo in njeno nekdanjo kolegico Anjo, s pomočjo katere je Maša želela javnosti predstaviti sočno zgodbo o Matevževem varanju. Dan po tem, ko je Anja Maši zaupala, da ji je Matevž pisal, je namreč Maša zgodbo na svoj način že prenesla pred kamero v dobri veri, da se bo prijateljica strinjala z njenimi načrti. Ko jo je o tem obvestila, sta se močno sprli, saj Anja ni razumela, zakaj želi narediti nekaj tako podlega, hkrati pa pri tem ni želela sodelovati.

Anja Rijavec je udeleženka oddaje Sanjski moški, ki vam je nemara ostala v spominu po rožnatem vrtalnem strojčku in literarnem izražanju, tekom katerega je s svetom delila kar nekaj modrosti. foto: Aleš Bravničar

»Po jezi je sledilo spoznanje, da sva sedaj na nasprotnih bregovih, in da ne bova tukaj rešili ničesar, ker so se pokazale nasprotne vrednote. Nato je sledil moment žalosti. Zame nad njo, in tudi nje nad mano, oz. samo situacijo, kjer spozna, da ji manjka podpora ključnega lika za to zgodbo - torej mene,« je za njena.si pojasnila Anja ki jo je po vidnem razkolu začelo močno skrbeti, kako se lahko vse skupaj zaplete, hkrati pa je bila nekoliko dovzetna za Mašino žalost in razočaranje.

Matevž foto: Planet TV

Anja je tako potisnila jezo na stran, saj se ji je zdelo, da bosta morda le našli posluh druga za drugo, hkrati pa je imela občutek, da je Maša prišla do spoznanja, da je naredila napako. A kot pojasnjuje Anja, je Maša zgolj malce spremenila načrt izvedbe. Sledil je dokončen zaplet in vrnitev k začetnemu sporu, saj Anja ni želela Mašine zgodbe podpreti pri produkciji na takšen način, kot je od nje pričakovala, torej s predajo zaslonskih posnetkov Matevževih sporočil. Ker je imela svetlolaska višje cilje, tako ni dovolila, da bi jo prijateljica pri tem ovirala, zato je zgodbo, kakršno ste videli, brez Anjine privolitve izpeljala sama.

Anja in Maša danes nista več kolegici, tudi kasneje spora namreč nista zgladili.

Anja: Nikdar nisem bila tista tipična naravoslovna znanstvenica, v meni je bil vedno kanček uporništva do sveta, in še večji ščepec ljubezni do umetnosti. foto: Osebni arhiv

Morda vas zanima še:

Sanjski moški: Skrivnostna zgodba o Anji Rijavec vas bo osupnila

Igra za pozornost: Čisto vse o ozadju Mašine drame

prejšnji članek
Tina Maze iskreno: Od šampionke do gospodinje
Svet slavnih
Tina Maze iskreno: Od šampionke do gospodinje
naslednji članek
Nočna mora Janeza Usenika
Svet slavnih
Nočna mora Janeza Usenika