stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Poroka na prvi pogled: Vsebina Matevževih sporočil Anji

2. 5. 2023; 11.57
Avtor: V.M.
matevž in anja

Matevž in Anja foto: edit: njena.si

Kaj in zakaj je Matevž pisal Mašini kolegici Anji?

V času, ko je bilo snemanje eksperimenta Poroka na prvi pogled v polnem zamahu, se je na POP TV vrtel šov Sanjski moški, kjer je sodelovala Maša Levačič in nekatera dekleta, ki jih je svetlolaska povabila na poroko. Med njimi je bila tudi Anja Rijavec, dekle, ki se je sedaj znašlo v središču drame med Mašo, Matevžem in Meri.

Kot ste lahko zasledili, Maša pripoveduje o sporočilih, ki jih je Matevž namenil Anji. Slednji je Planetov ženin res pisal, a zgolj kot odziv na zgodbo (story), ki jo je na Instagramu objavila na temo prizora v šovu Sanjski moški.

Iz mimobežnega stika se je tako razvilo dopisovanje, ki pa naj ne bi bilo romantične narave. Anja namreč pojasnjuje, da je Matevž ob prvem kontaktu pohvalil njeno oblačilo, ki ga je nosila na fotografiranju ob bazenu, pove ji tudi, da se mu zdi od vseh deklet v šovu Sanjski moški najbolj prijetna, sicer pa je tekom sporočil predvsem izrazil svojo stisko, ki jo je z Mašo doživljal v eksperimentu.

Kaj natanko sta si pisala?

"Matevža sem vljudno povprašala, kako gredo 'njihovi tedni ob vodi', saj sem prek Maše vedela, da so pred kratkim zaključili s snemanjem medenih tednov, ter da se že ves čas nekaj neugodnega dogaja. Takrat se mi je Matevž precej zaupal - povedal mi je, da je zelo težko. Da mu je nelagodno, skorajda nevzdržno, da obžaluje vse, kar se dogaja. Ter hkrati, da ga nihče ne razume, saj se ne poznajo dovolj dobro. Da ima občutek, da dela vse narobe. Ter da z Mašo res nista našla skupnega jezika. Verjetno takrat res ni bilo veliko ljudi, ki bi poznali tako njega, kot Mašo, in niti ni imel komu povedati kaj se mu dogaja. Vprašala sem, kaj točno se je zgodilo. Takrat je rekel, da je preveč, da bi lahko napisal, in da se lahko enkrat po oddaji srečamo na pijači, kjer bo poskušal razložiti. Mašo sem takrat že bolje poznala, vedela sem, da utegne biti njuna komunikacija kompleksna in mogoče celo nerešljiva - že zaradi vsega, kar je ona meni povedala o njem. Rekla sem mu, da mislim, da razumem, kje je težava, in pristala, da se po oddaji kdaj srečamo. Zakaj se pa ne bi," je za njena.si pojasnila Anja, ki je komunikacijo z Matevžem zaupala Maši, saj se ji je zdelo tako prav.

"Poleg tega v tem ni bilo nič slabega, še manj zahrbtnega. Če bi ji hotela kaj skriti, ji ne bi na nos nesla svojega lastnega masla, ampak bi menda lepo molčala. A ker dejansko nič takega ni bilo, in ker se Maša na to informacijo ni niti posebej odzvala (saj se ni bilo na kaj sploh odzvati), nisem niti posumila, da bi zadeva lahko šla dlje. Hkrati pa, to je bil najin zasebni pogovor, brez kamer. Naslednji dan je tako dobesedno iz nikjer, zame sledil kar velik udarec."

Kakšen? Od Maše je prejela sporočilo, kako bo za javnost zapeljala zgodbo.

Več o tem razkrivamo TUKAJ.

prejšnji članek
Ljudje, ki vstajajo zgodaj, so bolj zdravi
Zdravje
Ljudje, ki vstajajo zgodaj, so bolj zdravi
naslednji članek
V hudi prometni nesreči umrla resničnostna nevesta
Svet slavnih
V hudi prometni nesreči umrla resničnostna nevesta