stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Slovenija v žaklju ali ko je dovoljeno vse

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Prizor kot iz filma: Meri zavrelo, Mašo zalila z vodo

2. 5. 2023; 09.00
Avtor: V.M.
poroka-na-prvi-pogled, spor, meri, maša

Maša in Meri foto: Planet TV

Prizor, ki ga boste lahko videli na nocojšnji večerji Poroke na prvi pogled, je šokiral vse prisotne. Tudi Mašo, ki je Meri pripeljala do vrelišča.

Nocoj bodo na Planet TV predvajali zadnjo večerjo članov eksperimenta Poroka na prvi pogled. A čeprav so akterji upali, da se bo poslednje druženje odvilo v prijetnem vzdušju, se slednje žal ni zgodilo. Zbrana družba in gledalci boste priča prizoru, ki bi ga zlahka umestili na filmsko platno. Maša bo namreč v Meri prebudila jezo in nepričakovan odziv, ob katerem se bo Primorka za hip zdela kot bi stopila v čevlje dramske igralke. A naj vam zaupamo, da je bil Merin odziv povsem pristen in da reakcije pred kamerami kasneje ni obžalovala.

Maša in Meri foto: Planet TV

Zakaj je prišlo do spora?

Maša nadaljuje z razpletanjem zgodbe o Matevžu in prijateljici Anji. Del drame je pravzaprav ekskaliral brez prisotnosti kamer in sicer po večernih karaokah. Potem ko sta se Meri in Matevž vrnila v stanovanje, kjer sta gostila Matevževe brate, je na vrata potrkala Maša. Svetlolaska je želela razčistiti dogajanje, a so stvari ušle izpod nadzora, saj so jo na silo postavili pred vrata: »Ko kamere niso prisotne, je Maša trikrat hujša,« bo pojasnila Meri; Maša pa ocenila, da Meri vedno zgolj igra žrtev in druge obtožuje za nastale situacije.

»Kaj sem jaz tukaj kriva, če je Matevž pisal kolegici, če se dobita?« se sprašuje Maša, ki pa nemara ni pričakovala, da bo očrnjena kolegica ozadje celotne zgodbe predstavila javnosti še preden se bodo na TV odvili dramatični prizori …

Meri bo prekipelo foto: Planet TV

Meri bo v Mašo pljusknila vodo iz kozarca. foto: Planet TV

Vse o tem si lahko preberete tukaj:

Igra za pozornost: Čisto vse o ozadju Mašine drame

prejšnji članek
Kdo je v resnici grofica Josephine?
Svet slavnih
Kdo je v resnici grofica Josephine?
naslednji članek
40 let Tine Maze: Preživljam najlepše obdobje mojega življenja!
Svet slavnih
40 let Tine Maze: Preživljam najlepše obdobje mojega življenja!