zahi hawass
Svet24.si

Resnični Indiana Jones

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Poroka na prvi pogled: Maša se na negativno pozornost ne odziva

26. 4. 2023; 08.00
Avtor: V.M.
maša-levačič

Maša Levačič foto: Planet TV

Maša Levačič je ime, ki ga gledalci eksperimenta Poroka na prvi pogled pogosto brusijo na jezikih. Maša je s tem seznanjena, spremlja pa tudi ostre izjave voditeljice Špele.

Planetova nevesta Maša Levačič je to sezono oddaje Poroka na prvi pogled deležna največ prelivanja grenkih besed. Gledalci na spletu niso prizanesljivi, kar ostri pa so tudi komentatorji oddaje Poroka na drugi pogled, kjer zlasti voditeljica Špela ne varčuje z očitki na temo njenih osebnostnih lastnosti in večnega nezadovoljstva. In kako na vse skupaj gleda Maša?

Vlasta, Anna, Blaž in Maša so si skupaj ogledali komentatorsko oddajo Poroka na drugi pogled. foto: Osebni arhiv

Če ste mislili, da komentatorske oddaje raje ne spremlja, se pošteno motite. Minulo oddajo si je denimo ogledala skupaj z udeleženci eksperimenta in se ob tem sproščeno zabavala. Mar to pomeni, da svetlolaska zgolj ustvarja šov in igra nezadovoljno nevesto? Mašo smo povprašali, kaj si misli o očitkih ter ali se tudi sama vidi kot nezadovoljno žensko, ki ji je težko ustreči, a kljub pozivom Planet TVja svoje plati ne želi deliti z javnostjo.

Maša bo sicer v naslednjih epizodah poskrbela, da bo deležna še kar nekaj pozornosti. Čeprav se Žan mudi na dopustu v tujini, prispevki o njej ne bodo dolgočasni, kar je dosegla s pretkanim snovanjem nepričakovane drame.

Maša Levačič

Maša Levačič foto: Planet TV

prejšnji članek
Super par: Luka in Ajda za kamerami nevaren par?
Resničnostni šovi
Super par: Luka in Ajda za kamerami nevaren par?
naslednji članek
Znova sprememba: Nove družine ta teden ne boste spoznali
Svet slavnih
Znova sprememba: Nove družine ta teden ne boste spoznali