nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Eva (Super par): v oddaji premagala svoj največji strah

25. 4. 2023; 09.45
Avtor: K.M.
Eva, super par

Eva premagala svoj največji strah v oddaji Super par foto: Voyo

V včerajšnji oddaji Super par so se morale tekmovalke ob napačnemu odgovoru spoprijeti z izzivom povezanim z njihovimi strahovi.

Dekleta so morala pokazati svoje znanje iz splošne razgledanosti, vsak nepravilen odgovor pa je predstavljal minuto v škatli strahu. Strahu zato, ker so se v njih nahajale živali, ki jih povezujemo z neprijetnostjo. Miške, ščurki, kači, črvi ... Nekaterim ta izziv v resnici ni predstavljal prevelikih težav, nekatere so takoj obupale, predvsem Eva in Katarina pa sta se s škatlami strahu dokaj pogumno spoprijeli in v njih preživeli po zahtevano minuto. 

Eva je kasneje na družbenem omrežju zapisala, da se je soočila s svojim največjim strahom. "O moj bog. Ta objava bo za spomin, da sem premagala svoj največji strah in na Pop TV javno pred vsemi doživela grozo! Že na sploh se živali precej bojim. Ampak miši in črvi ... uh," je zapisala. Ob tem pa je vprašanje naslovila tudi na svoje sledilce: "Bi upali dati noge v terarij med živali?" Številni so v komentarjih zapisali, da ne in ji iskreno čestitali za pogum. 

prejšnji članek
Vzpostavite harmonijo telesa in duha z jogo v srcu Prekmurja
Moda&Lepota
Vzpostavite harmonijo telesa in duha z jogo v srcu Prekmurja
naslednji članek
Poročni trendi 2023 – poiščite svojo drzno stran
Moda&Lepota
Poročni trendi 2023 – poiščite svojo drzno stran